Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  19.11.2009 16:11:45

Účetní kavárna - řeste své daňové problémy v klidu

Daňaři Online

Nevíte si rady se zaúčtováním svého případu? Potřebujete odbornou radu při vyplňování daňového přiznání svého klienta? Chcete se podělit o zkušenosti s daňovými odpočty? Pak je tu právě pro vás ucetnikavarna.cz.

 

Renomované vydavatelství Wolters Kluwer ČR, a. s. v letošním roce spustilo portál ucetnikavarna.cz určený pro nejširší potřeby účetních ze všech sfér účetnictví. Portál má komunitní charakter, což znamená, že je spoluvytvářen jak týmem profesionálů a odborníků, tak i registrovanými uživateli z oboru. Máte tak možnost klást otázky a dostat na ně téměř okamžitě odpověď nebo se podělit s ostatními o své zkušenosti.

 

Praxi je přizpůsoben celý obsah, jako registrovaný uživatel zde naleznete všechny informace, které denně potřebujete mít po ruce – přehled čerstvých novinek z oblasti účetnictví a daní, informace o legislativních změnách, kalendář s termíny placení daní, formuláře, tiskopisy, vzory účetních výkazů a dokladů, vzory smluv a podání pro úřady, přehledné tabulky se sazbami daní nebo kalkulačky. Díky registraci máte zdarma k dispozici také výběr odborných článků z časopisu Účetnictví v praxi, Účetnictví neziskového sektoru (UNES) a Účetnictví, daně a právo v zemědělství.

 

To, co tvoří komunitu, jsou živé diskuse. Těch je na ucetnikavarna.cz aktuálně otevřených kolem 1300 v celkem devíti tematických okruzích. Denně přibývá více než 40 příspěvků, reakce na dotaz přichází i pár hodin po zveřejnění.Takto můžete využít rady či znalosti svých účetních kolegů nebo sami poradit a sdílet své zkušenosti z praxe. Momentálně nejžádanějšími a nejoblíbenějšími diskusními kategoriemi jsou Daň z příjmů, Neziskový sektor a územní samospráva, Pracovní právo či DPH.

 

Ucetnikavarna.cz nabízí ještě další možnosti praktického využití – profil v adresáři, prostřednictvím kterého můžete představit svou firmu nebo osobu a získat tak nové obchodní či pracovní příležitosti. Ve volné chvíli si můžete ověřit své účetní znalosti ve vědomostní soutěži a vyhrát hodnotné ceny – začátkem každého měsíce je vyhlášeno nové soutěžní kolo.

 

Pro využití všech těchto služeb je nutná registrace, která není nijak složitá, nijak závazná a je zdarma. Stačí vyplnit své uživatelské jméno, zadat heslo, jméno a kontaktní email. Vaše registrace bude obratem potvrzena na zadanou emailovou adresu a pak už je pouze na vás, nakolik budete chtít využívat možnosti, které ucetnikavarna.cz nabízí. Pokud nemáte svého kolegu nebo potřebujete lepšího, vytvořte si ideálního z portálu ucetnikavarna.cz. Věříme, že se ucetnikavarna.cz stane místem, kde budete rádi trávit čas, třeba i u šálku dobré kávy.


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688