Tiskové zprávy  |  14.08.2009 11:25:19

Nabídky nemovitostí z bezrealitky.cz jsou nově na portálu Aukro.cz

Tento týden došlo k propojení realitního tržiště bezrealitky.cz s portálem Aukro.cz, který je největší on-line obchodní platformou v České republice. Inzerce uživatelů bezrealitky.cz se automaticky zobrazí také na Aukru, kde osloví dalších bezmála 1,4 milionu potenciálních zájemců měsíčně. Návštěvníci Aukra zase najdou vše na jednom místě, sekce Nemovitosti se rozrostla o 4000 nových nabídek.

PRAHA 13. srpna 2009 – Všechny aktuální nabídky nemovitostí na serveru bezrealitky.cz se nyní zobrazují také v sekci Nemovitosti aukčního portálu Aukro.cz. „Do příslušné kategorie na Aukru jsou z bezrealitky.cz překlápěny inzeráty na prodej a pronájem nemovitostí, ale také nabídky spolubydlení a výměny,“ říká Jakub Havrlant, ředitel bezrealitky.cz.

„Návštěvnost portálu Aukro dosahuje i v letních měsících podle NetMonitoru téměř 1,4 milionu unikátních návštěvníků. Inzerentům bezrealitky.cz se tak díky inovaci několikanásobně zvýší šance na rychlý prodej nebo pronájem jejich nemovitosti,“ doplňuje Václav Liška, regionální ředitel společnosti Aukro pro Českou republiku, Slovensko a Bulharsko.

Nová služba funguje pro uživatele bezrealitky.cz automaticky a bezplatně. „Na začátek podzimu je naplánována také implementace inzerce nemovitostí opačným směrem, tedy z Aukro.cz na bezrealitky.cz, které měsíčně navštíví 190 tisíc uživatelů,“ dodává Havrlant.

Inzeráty z bezrealitky.cz jsou na Aukru označeny logem partnera a heslem „inzerát“. Po prokliku na konkrétní inzerát je potenciální zájemce o nemovitost přesměrován přímo na stránky bezrealitky.cz, kde najde detaily vybrané inzertní nabídky a kontakt na prodávajícího. Na tyto inzeráty tak mohou reagovat i uživatelé, kteří nejsou na Aukru registrováni.

Aukro i bezrealitky.cz nabízejí rychlé a bezpečné obchodování bez prostředníků

Návštěvníkům portálu Aukro.cz novinka přinese větší uživatelský komfort. Pokud hledají nemovitost, nemusí chodit na jiné webové stránky, širokou nabídku v řádu tisíců položek najdou na jednom místě. Samostatná sekce Nemovitosti na portálu Aukro funguje od ledna letošního roku.

Aukce v sekci Nemovitosti probíhají stejným způsobem jako standardní aukce. Rozdíl je však v tom, že výhra v aukci uživatele Aukra nezavazuje k uzavření smlouvy o prodeji nebo pronájmu. Systém v tomto případě funguje pouze jako zprostředkovatel mezi prodávajícím a potenciálním zájemcem.

„Věříme, že spolupráce s bezrealitky.cz přinese našim uživatelům rozšíření dosavadních možností při prodeji i nákupu nemovitostí. Aukro i bezrealitky.cz mají stejný cíl – využít nejmodernější technologie k propojení co nejširšího okruhu lidí bez nutnosti dalších prostředníků,“ uzavírá Václav Liška.

 

O realitním serveru bezrealitky.cz
bezrealitky.cz je prvním internetovým tržištěm s nemovitostmi, jehož prostřednictvím je možné prodat či pronajmout nemovitosti bez prostředníka – realitních kanceláří. Hlavní výhodou takového prodeje jsou finanční úspory, protože není nutné platit zprostředkovateli provizi. Zároveň se realitní transakce mohou zjednodušit a zprůhlednit, protože prodávající a kupující spolu jednají přímo. Provozovatelem serveru bezrealitky.cz je společnost Pricetown, s. r. o.
Majitelé realit mají možnost bezplatně nabídnout svoji nemovitost 190 tisícům zájemců, kteří navštěvují server každý měsíc, jejich inzerát se také objeví na partnerských serverech bezrealitky.cz: Obydleni.cz, Volny.cz, Tiscali.cz, Penize.cz, od srpna také Aukro.cz. Prostřednictvím bezrealitky.cz se měsíčně zrealizuje přes 350 prodejů a pronájmů nemovitostí a kupující tím ušetří více než 12 milionů korun na provizích placených realitním kancelářím.
bezrealitky.cz ve spolupráci s partnery – advokátními kancelářemi a hypotečními brokery – nabízí uživatelům další profesionální služby, jež mohou využít za zlomek ceny, kterou by zaplatili jako provizi realitní kanceláři.
bezrealitky.cz generuje zisk na přidružených službách. Projekt má několik pilířů obchodního modelu: spolupráci s developerskými společnostmi, prodej reklamy a komerčních prezentací na serveru a prémiové služby bezrealitky®hypotéka či bezrealitky®právní služby.

O aukčním portálu Aukro.cz
Největší on-line aukční portál Aukro.cz působí na českém internetu od roku 2003. Jeho mateřskou společností je polská Allegro Group. Komunitu Aukro.cz tvoří v současnosti více než 1,3 milionu registrovaných uživatelů. K prioritám vývoje služeb portálu Aukro patří bezpečnost, rychlost a jednoduchost obchodování.
Ačkoliv Aukro není klasickým internetovým obchodem, získalo v anketě Křišťálová lupa 2008 první místo v kategorii e-shop. Tato cena svědčí o popularitě internetových aukcí, které představují fenomén současného on-line obchodování.
Obchodní platforma Aukro každým rokem rozšiřuje portfolio svých služeb, do kterého patří od dubna loňského roku motoristický inzertní server Otomoto.cz, od srpna pak také nákupní rádce Heureka. Letos odstartovala spolupráce s projekty bezrealitky.cz a dále Hotel.cz, Spa.cz a Turistik.cz.

13.07. 10:08  Prodej domu (Milan)
13.07. 10:07  Prodej domu (Milan)
12.07. 11:51  Prodej domu (Elmos)
11.07. 09:30  Prodej domu (Koliros)
10.07. 10:56  Prodej domu (Elmos)

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688