Podílové fondy  |  06.04.2009 13:29:46

Conseq rozšiřuje nabídku o podílové fondy ING Group

Praha, 6. dubna 2009

O podílové fondy mezinárodní finanční skupiny ING Group rozšiřuje nabídku produktů největší nebankovní investiční manažer v České republice Conseq Investment Management, a.s. Jedná se o téměř 50 titulů, které mají v ČR registraci.

ING Group je mezinárodní finanční instituce původem z Holandska s více než 150 letou tradicí, poskytující širokou škálu produktů a služeb v oblasti bankovnictví, pojišťovnictví a správy aktiv ve více než 70 zemích světa. Její fondy v ČR spravuje a prodává společnost ING Investment Management. Na zdejším trhu působí od roku 1997 a ve své správě má aktiva v hodnotě 87 miliard korun. Mimo jiné řídí i největší akciový fond registrovaný v ČR, ING Český akciový. Tituly spravované v ČR získávají pravidelně špičkové ratingy od agentury Morningstar (více viz www.ingfondy.cz).

Rozšíření produktové nabídky je v souladu s koncepcí společnosti Conseq, která jako český nezávislý investiční manažer nabízí klientům nejen fondy Conseq Invest, které sama obhospodařuje, ale také široké portfolio produktů dalších kvalitních a prověřených správců majetku.

„ING pro nás představuje spolehlivého partnera reprezentovaného tradičními hodnotami a inovativním přístupem,“ říká Richard Siuda, ředitel externího prodeje společnosti Conseq. „Navíc jde o jméno, které je velmi dobře zavedeno i na českém trhu a tedy dobře známé našim klientům i investičním zprostředkovatelům.“

„Naše společnost koncipuje nabídku svých produktů tak, aby z nich bylo možné sestavovat typová portfolia a diverzifikovat jejich prostřednictvím investice do více investičních profilů. Díky tomu jsou dobře využitelná pro všechny distributory, kteří projeví zájem o doplnění své nabídky. Skupinu Conseq vnímáme jako špičkového poskytovatel investičních služeb, působícího na českém trhu řadu let. Spolupráce s ním je tedy pro nás jednoznačně přínosem,“ dodává Miloš Filip, ředitel distribuce a marketingu ING Investment Management.

Conseq IM patří svou nabídkou více jak 400 podílových fondů různých investičních manažerů a několika typů obhospodařovaných portfolií k hlavním poskytovatelům investičních příležitostí českým investorům. Podílové fondy ING je nyní možné nakoupit v sídle společnosti Conseq Investment Management, a.s., a dále zejména prostřednictvím sítí finančních poradců a investičních zprostředkovatelů, s nimiž společnost spolupracuje (jejich seznam viz www.conseq.cz).

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

05.12.2022Nespresso rozšiřuje nabídku o udržitelný sortiment Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688