ČSOB přichází s únorovou nabídkou unikátního výnosu a pojištění v jednom balíčku

Životní pojištění TRIUMF INVEST patří mezi nadstandardní pojištění, které spojuje investici do zajištěných fondů spolu s pojistnou ochranou. Klienti tak společně s pojištěním získají i bezpečí zajištěného výnosu.

 

Triumf Invest unikátní investici spojuje i s pojištěním. Chrání tak nejen peníze daného klienta, ale umožňuje se připravit na nepředvídatelné životní události. Pro klienty u kterých nevzniká nárok na starobní důchod je připraveno bezplatné pojištění úrazové invalidity. Pojistné krytí může dosáhnout až výše 500 000 . Každý klient má dále možnost sjednat si další připojištění s cenou od 6 za měsíc. Klienti se tak mohou, kromě zhodnocení svých peněz, pojistit pro případ trvalého tělesného poškození následkem úrazu až do výše 1 000 000 za 0,47 denně. Připojištění pro případ smrti následkem úrazu opět na 1 000 000 je vyjde na  0,19 za den. V případě dopravní nehody se pojistná částka zdvojnásobuje.

 

 

Hlavní výhody Triumf Invest:

  • výhodné zhodnocení prostředků formou investice do zajištěného fondu
  • dostupnost finančních prostředků v případě potřeby
  • jednorázová investice již od 30 000
  • jedná se o pojištění pro případ smrti nebo dožití nebo plné invalidity následkem nemoci nebo plné invalidity následkem úrazu
  • vyplacení až dvojnásobku vkladu v případě úrazové invalidity
  • volitelně lze sjednat pojištění pro případ smrti následkem úrazu s pojistným plněním až 1 mil. (v případě dopravní nehody až 2 mil. )
  • pojištění bez nutnosti vyšetření či zdravotních dotazníků

Triumf Invest je zajištěným fondem navázaným na životní pojištění, který klientům přinese fixní roční výnos 3,01 %. Fond je splatný po 5 letech a jednom měsíci, tedy k 10. dubnu 2014. V době splatnosti má klient zajištěno nejen vyplacení vložené investice, ale i celkového fixního výnosu ve výši 16,3 %, a to  nezávisle na vývoji úrokových sazeb. Klienti starší 54 let si mohou navíc uplatnit i daňové odpočty až do výše 10 800 ročně a ještě více tak zhodnotit svoji investici.

 

Tato nabídka je časově omezena! Platí v období od 2. 2. 2009 do 24. 2. 2009

 

Tomáš Hejda                                                                              

tiskový mluvčí                                                                              

ČSOB Pojišťovna                                                                        

                                                



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy