Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  18.08.2008 16:00:32

Další česká společnost dobývá ruský trh

Klenotnická společnost ALO jewelry patří k největším výrobcům diamantových šperků ve střední Evropě. V porovnání s rokem 2007 zaznamenala společnost třiceti procentní nárůst prodeje diamantových šperků. Pozitivní ekonomická čísla vedou k neustálé expanzi společnosti v rámci České republiky, Slovenska, Evropy a v neposlední řadě i Ruska.

Společnost ALO jewelry má v současné době sedmdesát exkluzivních obchodůČeské republice a na Slovensku. „Do budoucna bychom chtěli dosáhnout stovky,“ dodává Alojz Ryšavý, majitel společnosti ALO jewelry. V Evropě čítá počet maloobchodů ALO jewelry až třistapadesát. Společnost vyváží šperky například do Anglie, Francie, Španělska, Řecka, Maďarska a Chorvatska. V září se chystá otevření oficiálního zastoupení společnosti na dalším významném trhu, v Moskvě. „Troufám si říct, že jsme dosáhli velkého úspěchu. Dostat se do světové metropole módy, kterou dobývají nejznámější značky světa a kde klientela hledá hlavně luxus a kvalitu už něco znamená,“ vysvětluje Alojz Ryšavý. 

 

Klenotnická společnost ALO jewelry vyrábí a prodává špičkové diamantové šperky od roku 1995. Klenoty se vyrábějí v Praze. Ve výrobě pracuje přibližně šedesát lidí. Týdně se zde schvaluje na dvacet novinek z vlastní návrhářské dílny, měsíčně zde faseři zasadí do originálních šperků na deset tisíc drahých kamenů a v době hlavní sezóny se číslo i zdvojnásobí. Roční produkce se pohybuje v řádech stamilionů korun. Kompletní nabídku ALO jewelry tvoří pět kolekcí šperků, které jsou prezentovány pod samostatnými značkami. Vlajkovou lodí je řada ALO diamonds, která každoročně nabízí přibližně šest tisíc modelů diamantových prstenů, náušnic, přívěsků, souprav, náhrdelníků a náramků, od jednodušších variant až po šperky pro nejnáročnější klientelu. Tváří kolekce ALO diamonds se stala světová topmodelka Petra Němcová, která se kreativně podílela na tvorbě originální a nepochybně nejdražší korunky v historii soutěže krásy Česká Miss 2008. ALO jewelry představí v říjnu 2008 svoji novou kolekci diamantů a připravuje výrobu nejdražšího prstenu v historii České republiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688