Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  10.07.2008 14:33:08

BRITISH AIRWAYS ZAVÁDÍ NOVÝ VĚRNOSTNÍ PROGRAM PRO MALÉ A STŘEDNÍ PODNIKY

Společnost British Airways spustila v České republice svůj nový věrnostní program On Business pro malé a střední podniky. Díky tomuto programu mohou společnosti i s pouze třemi cestujícími zaměstnanci získávat za své lety body, které může společnost následně využít na rezervace volných letenek nebo upgradů do vyšších cestovních tříd.

Malé a střední podniky představující až 99% z odhadovaných 19,3 miliónů firem v Evropské Unii, které jsou z hlediska ekonomiky důležité, a cestovní výdaje pro mnoho z těchto podniků mohou představovat po platech druhou nejvyšší nákladovou položkou. Zaregistrováním se do programu On Business mohou menší a střední podniky lépe využít své cestovní rozpočty, a tak létat dále nebo umožnit cestujícím zaměstnancům upgrade do vyšší třídy.

Například už za dva lety v třídě Club World do USA získá společnost jeden volný let v třídě Club Europe do Londýna. Za 5 letů v třídě Club World na Dálný Východ je možné získat dostatečné množství bodů na upgrade z třídy Club World do třídy First při šestém zpátečním letu na Dálný Východ. „Program On Business je zaměřen na podporu cestovních potřeb malých až středních podniků, které nemohou využít benefity korporátních programů. Výhodou pro firmy je možnost získávat body za uskutečněné lety svými zaměstnanci, za které mohou následně získat volné letenky nebo upgrade do vyšší letecké třídy a tak ušetřit na svých cestovních nákladech. Cestující zároveň nepřichází o možnost sbírat BA míle za uskutečněné lety na svůj individuální účet a využít tak řadu lákavých výhod věrnostního programu Executive Club, “ říká Anna Ingham Grant, obchodní ředitelka pro Českou republiku, Maďarsko a Slovensko.

JAK PROGRAM FUNGUJE: Podniky, které se chtějí připojit do motivačního programu On Business se mohou zaregistrovat online na webových stránkách ba.com/onbusiness. Při registraci jim bude okamžitě přiděleno členské číslo, přihlašovací identifikační číslo a heslo. Členské podniky programu On Business získávají body za lety rezervované a odlétané všemi registrovanými cestujícími zaměstnanci. Body se shromažďují na vyhrazeném účtu On Business, který spravuje přidělený administrátor On Business přes ba.com. Body získané všemi pasažéry pak mohou být použity na nákup letenek nebo upgradů podle potřeb podnikání. Firmy zaregistrované v programu On Business mohou své účty spravovat online 24 hodin denně 7 dní v týdnu přes ba.com, kde mohou vidět zůstatek bodů a historii transakcí, uplatňovat body na lety za odměnu a upgrade letů, a sledovat předpokládané úspory nákladů na měsíčním základě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688