Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  19.01.2007 09:20:09

Na cenné papíry s Technickou analýzou serveru Kurzy.cz

Trápení nad vývojem kurzu cenných papírů je odzvoněno! Server Kurzy.cz totiž rozšířil nabídku svých služeb o Technickou analýzu - TECHNICKÁ ANALÝZA. Vyzkoušejte navíc týden zdarma volného přístupu!

 

Server Kurzy.cz klade silný důraz na poskytování co možná nejkomplexnějšího investorského servisu a proto považuje uvedení služby Technické analýzy za přirozený krok. Technickou analýzu nabízí ve spolupráci s firmou Dower-D, která poskytuje investorům služby již od roku 1996.

 

Technická analýza je nástroj, který bude stále vyhledávanějším kanálem pro investiční rozhodování profesionálů, ale i laiků. Přestože se nezabývá určováním skutečné hodnoty akcie, pouze studuje historické trendy v pohybech cen akcií a ostatních cenných papírů a z nich odhaduje budoucí vývoj ceny cenného papíru, je velmi důležitou součástí pro rozhodování investora. Kurzy.cz nabízí Technickou analýzu ke každému titulu, zařazenému na hlavním trhu pražské burzy. Uživatelé dostanou přehled grafů a doporučení další obchodní strategie - koupit/prodat a každodenní názory experta na další vývoj kurzu cenných papírů.

 

Server Kurzy.cz a firma Dower-D nabízejí službu v několika časových a obsahových variantách. Jde o placenou službu, proto je nutná registrace uživatelů. Server Kurzy.cz ale připravil pro uživatele speciální akci, která poběží od 22. do 28. ledna. Jde o Týden přístupu k Technické analýze ZDARMA, aby si lidé mohli sami vyzkoušet, co všechno Technická analýza nabízí.

 

V placeném přístupu uživatelé získají možnost mít ještě večer po skončení obchodování na burze názory a odhad vývoje ceny daného titulu a podle toho se rozhodnout o své další investiční strategii.

 

Server Kurzy.cz www.kurzy.cz patří do skupiny společnosti AliaWeb a patří mezi nejnavštěvovanější finanční servery v ČR. Orientuje se nejen na oblast investic, finančního zpravodajství a zpráv z kapitálových a peněžních trhů pro odborníky, ale své si na něm najdou i uživatelé, kteří se ve světě financí tak často nepohybují. Návštěvnost serveru Kurzy.cz dosahuje měsíčně průměrně 300 000 unikátních uživatelů.

 

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688