Inzerce (AliaWeb)
Vnitřní informace  |  03.01.2007 08:00:00

Oficiální sdělení: Vnitřní informace Silnice Klatovy a.s.

Titulek: Aliaweb


Silnice Klatovy a.s., se sídlem Vídeňská 190, Klatovy, IČO 45357307

Návrh smlouvy o koupi akcií

určený vlastníkům akcií společnosti Silnice Klatovy a.s.

 

1.      Společnost Silnice Klatovy a.s., se sídlem Klatovy, Vídeňská 190,  IČ: 45357307, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 221 (dále jen »navrhovatel«) oznamuje, že v souladu s rozhodnutím mimořádné valné hromady o odkupu vlastních akcií ze dne 22.11.2006 předkládá návrh na uzavření smlouvy o koupi akcií.

2.      Navrhovatel podle ust. § 276 a násl. Obchodního zákoníku (dále jen ObchZ) činí tento návrh smlouvy o koupi akcií. (dále jen »návrh«). Navrhovatel nemá ve svém majetku žádné vlastní akcie, na něž se tento návrh vztahuje.

3.      Navrhovatelem je společnost Silnice Klatovy a.s., se sídlem Klatovy, Vídeňská 190,  IČ: 45357307, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 221.

4.      Označení akcií na něž se tento návrh vztahuje (dále jen „akcie“):

-          emitent:                        Silnice Klatovy a.s.

-          druh:                            kmenové

-          forma:                          akcie na majitele

-          podoba:                        listinné

-          jmenovitá hodnota:            1.000,- Kč

-           

5.      Omezení návrhu: Návrh se vztahuje na koupi nejvýše 4600 kusů akcií. Při překročení tohoto počtu akcií bude každý zájemce uspokojen poměrně, přičemž výpočet poměrného množství akcií se zaokrouhluje na celé akcie dolů.

6.      Cena za 1 akcii o nominální hodnotě 1.000,- Kč: je stejná pro všechny akcionáře a činí 200,- Kč (dvěstěkorunčeských).

7.      Způsob oznámení o přijetí návrhu: Oznámení o přijetí návrhu učiní zájemce zasláním na adresu navrhovatele: Silnice Klatovy a.s., Klatovy, Vídeňská 190. Oznámení o přijetí návrhu musí obsahovat: prohlášení zájemce, že bezpodmínečně přijímá tento návrh; jméno a příjmení (obchodní firmu), bydliště (sídlo) a rodné číslo (IČ) zájemce; identifikaci cenného papíru (obchodní firma emitenta, IČ, jmenovitá hodnota akcie); počet nabízených akcií; způsob vyplacení ceny, příp. číslo bankovního účtu; čestné prohlášení, že nabízené akcie nejsou zastaveny nebo jinak zatíženy právy třetích osob a že od nich nebyla oddělena žádná samostatně převoditelná práva; vlastnoruční podpis zájemce (resp. osoby, která je oprávněna jej zastupovat, včetně plné moci, na základě které je zástupce zastoupen). Smlouva o koupi akcií bude uzavřena dnem doručení vyplněného oznámení o přijetí návrhu navrhovateli v rozsahu uvedeném v oznámení při respektování podmínek tohoto návrhu (způsobem podle § 276 ObchZ).

8.      Doba závaznosti veřejného návrhu: do 28.2.2007 nebo do nabytí výše uvedeného počtu akcií (dle bodu 4). Při převisu nabídky nad poptávkou bude brán v potaz datum a čas přijetí veřejného návrhu a k akceptacím veřejného návrhu došlým po nabytí výše uvedeného počtu akcií (bod 4) navrhovatelem již nebude přihlíženo (časová priorita při uzavírání smluv).

9.      Postup při převodu akcií a podmínky placení ceny: Převod akcií bude proveden jejich předáním pověřenému zástupci navrhovatele. Akcionářům bude vyplacena kupní cena za převedené akcie nejpozději do 60 dnů od uzavření smlouvy a to buď bezhotovostním převodem na určený účet nebo poštovní poukázkou na adresu příjemce návrhu.

10.  Odvolání přijetí veřejného návrhu a odstoupení od smlouvy: Každý, kdo přijal návrh, je oprávněn jeho přijetí odvolat do doby, než došlo k uzavření smlouvy. Zájemce, který přijal návrh může od smlouvy odstoupit jen do uplynutí doby závaznosti návrhu. Oznámení o odvolání přijetí návrhu nebo odstoupení od smlouvy musí mít písemnou formu, musí být opatřeno úředně ověřeným podpisem zájemce a doručeno navrhovateli. Smluvní strany si v případě odstoupení vrací plnění, které již bylo poskytnuto, a to do pěti dnů ode dne odstoupení od této smlouvy.

11.  Záměry navrhovatele: Navrhovatel neplánuje v nejbližší době žádné významné změny týkající se činnosti společnosti, zaměstnanců, ani podmínek zaměstnanosti.

12.  Zdroje a způsob financování: Zdrojem financování kupní ceny jsou vlastní zdroje navrhovatele.

 

Představenstvo Silnice Klatovy a.s.





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688