Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  17.08.2005 11:43:26

Citibank a.s. se stala vítězem ceny časopisu Global Finance

Citibank a.s. se stala vítězem ceny časopisu Global Finance

„Nejlepší internetová banka pro občany, firmy a instituce v ČRroce 2005

 

Praha – Finanční skupina Citigroup získala cenu časopisu Global FinanceNejlepší internetová banka pro občany, firmy a instituce v České republiceroce 2005*. Toto prestižní ocenění získala kromě České republiky Citigroup v dalších 39 zemích (mimo jiné Čína, Egypt, Finsko, Irsko, Izrael, Itálie, Maďarsko, Mexiko/Banamex, Nizozemí, Rusko, Slovensko, Jižní Afrika, Španělsko a Švýcarsko).

 

Bert Pijls, ředitel Obchodní divize retailového bankovnictví Citibank a.s. k tomu uvedl: „Internetové bankovnictví pod názvem Citibank On-line jsme v České republice začali nabízet v roce 2001 a od té doby se snažíme neustále zvyšovat úroveň našich služeb ve snaze uspokojit požadavky našich zákazníků. V současné době využívá internetové bankovnictví téměř 100 % našich klientů. Citibank On-line je k dispozici nejen klientům s běžnými účty, ale i klientům, kteří využívají pouze kreditní kartu Citibank. Prostřednictvím internetbankingu lze, kromě běžných platebních operací, například zažádat o otevření účtu, o půjčku či o vydání karty. Díky tomu tak naši zákazníci mohou své účty obsluhovat z pohodlí domova a nemusí, pokud nechtějí, vůbec navštívit pobočku.”

 

Global Finance je renomovaný finanční časopis, který vychází ve více než 158 zemích. Periodikum má velmi široký záběr od firemního financování přes kapitálové trhy, peněžní politiku a bankovní operace až po řízení rizik.

 

Vítěze vybírali redaktoři časopisu na základě hodnocení přihlášených bank kvalifikovanou porotou. Kritérii byla účinnost strategie pro získávání a obsluhu on-line klientů, úspěšnost snahy zaměřené na to, aby klienti používali on-line nabídku, růst počtu on-line uživatelů, šíře on-line nabídky, hmatatelné výsledky aktivity v oblasti internetu a design a funkčnost webových stránek.

 

# # #

 

* Časopis Global Finance vyhlásil vítěze prvního kola soutěže o „nejlepší internetovou banku na světě“ pro rok 2005. Podrobnosti o vítězích prvního kola budou zveřejněny v zářijovém čísle tohoto časopisu. Vítězové prvního kola soutěží v kategoriích nejlepší firemní/institucionální internetová banka a nejlepší spotřebitelská banka v jednotlivých zemích. Vítězové těchto kategorií na regionální a celosvětové úrovni budou vyhlášeni během slavnostního večera v New Yorku, který proběhne v listopadu, a jejich názvy budou zveřejněny v prosincovém vydání časopisu.


Markéta Dvořáčková
Citibank

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688