Petr Hanisch (AliaWeb)
Tiskové zprávy  |  27.01.2005 16:30:41

Nejvíce firemních zákazníků využívá služeb Eurotelu


Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. znovu potvrzuje svou silnou pozici v segmentu velkých firemních zákazníků. Během posledního čtvrtletí uplynulého roku získala řadu renomovaných firem a zároveň prodloužila smlouvy s tisíci dalších společností, kterým již služby poskytuje. Mezi společnosti, se kterými byl uzavřen nový rámcový kontrakt, patří například AHOLD Czech Republic, a.s., Mountfield, a.s., VLTAVA-LABE-PRESS, a. s., ČEDOK, a.s. nebo Skupina ČEZ, a.s.

"Jsme velice hrdi a potěšeni tím, že takové množství významných firem působících v České republice v nás vkládá důvěru. Chceme i nadále našim zákazníkům přinášet komplexní řešení, které jim mají napomoci zefektivnit komunikaci v rámci i vně firmy," řekl Tomáš Ječný, výkonný ředitel divize prodeje společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o.

Společnost ČEZ spolupracuje s Eurotelem již od počátku vzniku naší společnosti. Koncem roku 2004 společnost ČEZ, a.s. vypsala výběrové řízení na mobilního operátora, ve kterém oslovila svého stávajícího partnera a dalšího druhého největšího operátora na trhu. Na základě předložených nabídek byl vybrán Eurotel a v prosinci roku 2004 byla uzavřena nová smlouva o spolupráci na 3 roky se společností ČEZnet, což je dceřiná společnost ČEZu zajišťující telekomunikační řešení pro celou Skupinu ČEZ a zároveň i Holding ČEZ. Celková zakázka reprezentuje služby pro více než 8000 uživatelů na celém území ČR.

"S rozšířením Skupiny ČEZ o regionální distribuční firmy jsme oslovili mobilní operátory, abychom zajistili tyto služby centrálně pro celou Skupinu ČEZ. Eurotel zareagoval velice pružně, jeho nabídka byla velmi dobrá a naše dlouhodobá spolupráce tak může dále pokračovat," řekl Ladislav Kříž, mluvčí ČEZ.

Společnost ČEDOK, a.s. je novým zákazníkem Eurotelu od října 2004. Jedním z hlavních důvodů, proč se ČEDOK rozhodl pro Eurotel jako svého dodavatele mobilních služeb, byla cenová nabídka a především možnost dosáhnout výhod, které plynou ze synergických projektů mezi společnostmi Český Telecom a Eurotel.

"Dalším z rozhodujících kritérií, proč jsme uzavřeli smlouvu se společností Eurotel, bylo roamingové pokrytí a počet roamingových partnerů, se kterými Eurotel spolupracuje a kteří jsou důležití pro práci našich zaměstnanců v zahraničí", uvedl Tomáš Brejcha, marketingový ředitel společnosti Čedok, a.s.

Podle průběžného společného průzkumu telekomunikačních operátorů T-Audit ze srpna 2004, prováděného největší výzkumnou agenturou v České republice AISA, využívalo služby Eurotelu 77 procent firem s více než 200 zaměstnanci. "I ve skupině firem s nižším počtem zaměstnanců si Eurotel potvrdil svojí vůdčí pozici na trhu - služby Eurotelu využívalo více než 48 procent společností s více než šesti zaměstnanci.


Eurotel Praha, spol. s r. o., je s téměř 4,6 miliony registrovaných zákazníků na konci roku 2004 největším poskytovatelem bezdrátových hlasových a datových služeb v České republice. Sítě mobilních telefonů Eurotel 900/1800 MHz a 450 MHz pokrývají území, na němž žije 99 procent obyvatel České republiky, to znamená více než 10 milionů lidí. Eurotel je držitelem UMTS licence na provozování mobilních služeb 3. generace.

Kromě stálých zákazníků se zpětně hrazenými tarify Eurotel nabízí předplacené karty pod značkou Go a kompletní sortiment i obsah multimediálních služeb, včetně videa, MMS, hlasových služeb, WAP a SMS. Eurotel je jediným mobilním operátorem v České republice, který nabízí dvě nejvyspělejší GSM technologie mobilního (bezdrátového) datového přenosu. General Packet Radio Service (GPRS) a GSM High-Speed Circuit-Switched Data (HSCSD) jsou dostupné smluvním zákazníkům i zákazníkům předplacené služby. V síti 450 MHz nabízí Eurotel jako první operátor v Evropě vysokorychlostní přístup na internet CDMA2000 1xEV-DO. Vysoce kvalitní služby společnosti Eurotel zahrnují technologii SuperSound, která zajišťuje čistá hlasová spojení a 380 roamingových partnerů ve 152 zemích po celém světě.

Eurotel, který je vítězem Národní ceny České republiky za jakost 2004, poskytuje své telekomunikační služby v nejvyšší kvalitě, což osvědčuje vydaný mezinárodní certifikát kvality ISO 9001:2000. Společnost jako jediný telekomunikační operátor v České republice získala také certifikáty ISO 14001:1996 v oblasti ochrany životního prostředí, OHSAS 18001:1999 v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a BS 7799-2:2002 v oblasti bezpečnosti informací. Nezávislí auditoři systémů řízení potvrdili, že společnost vybudovala operační systémy, zaručující kvalitu, výkonnost, spolehlivost a ochranu informací u všech poskytovaných služeb po celé zemi.

Eurotel Praha je společnost s ručením omezeným (spol. s r. o.), jejímž vlastníkem (100%) je ČESKÝ TELECOM a. s.



Sledujte přílohu Daně a účetnictví
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688