Workshop EU Politika propagace – aktuální stav a možnosti

14. 3. 2024

Ministerstvo zemědělství ve spolupráci se Státním zemědělským intervenčním fondem a Evropskou komisí organizuje Workshop EU Politika propagace.

Akce se koná 19. března 2024 od 10.00 do 15.00 hodin na Ministerstvu zemědělství, Těšnov 17, Praha 1. V 1. patře budovy MZe, v sále č. 101.

Cílem je prezentace aktuální situace v oblasti Propagační politiky EU, seznámení se s možnostmi realizace propagačních programů spolufinancovaných EU, prostřednictvím kterých je možno propagovat bioprodukty, výrobky nesoucí evropské značky kvality potravin, ovoce a zeleninu, a další komodity.

Akce je určena organizacím zastupujícím daný sektor (komory, profesní svazy, asociace, sdružení, držitelé a producenti českých výrobků nesoucích evropské značky kvality potravin (CHZO, CHOP, ZTS).

Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie.

Více informací

Chyba komunikace se serverem

Nastaly technické problémy. Zkontrolujte prosím připojení k síti, a pokud pracujete jako přihlášený uživatel, ověřte prosím nastavení VPN a stav přihlášení.