Digital Transformation Summit ukáže přínosy automatizace i digitální transformace firem

Digital Transformation Summit ukáže přínosy automatizace i digitální transformace firem

Roklen24
13:01 30. března 2023
Zdroj: Digital Transformation Summit

Tempo digitální transformace v posledních letech několikanásobně zrychlilo, digitalizace i automatizace prostupují do nových segmentů a stále více firem řeší, jak se na digitální budoucnost připravit. 4. ročník Digital Transformation Summitu proto už tradičně přinese nejnovější zkušenosti, poznatky a inspiraci od českých i nadnárodních lídrů v automatizaci a digitalizaci firemních procesů, obchodu či zákaznické péče.

Srdcem Digital Transformation Summitu (DTS) budou ukázky konkrétních řešení z praxe na poli digitální transformace a automatizace. Ve středu 26. dubna odpoledne se v hotelu Corinthia Praguea zároveň i online o své zkušenosti a praktické ukázky podělí 8 lídrů firem, které patří k inovátorům na poli digitalizace a automatizace.

„Stejně jako v minulých letech chceme dát prostřednictvím této akce možnost přiučit se něco praktického od úspěšných firem z různých segmentů ekonomiky. A to ať už člověk pracuje v obchodu, zákaznickém servisu, IT nebo na back office,“ popisuje Jiří Mach, CEO české technologické společnosti Enehano Solutions, která je hlavním organizátorem DTS.

Mezinárodní přesah a konkrétní přínosy

DTS letos odstartuje velkolepě. Celou akci totiž otevře vzácná návštěva až z Irska – Robbie Kearns, Salesforce Vice President za oblast digitálního marketingu a e-commerce pro Evropu, Blízký Východ a Afriku. Kromě hlavních mezinárodních trendů přiblíží Robbie návštěvníkům i pohled na digitální transformaci očima Salesforce, který je podle společnosti Gartner dlouhodobým celosvětovým lídrem CRM řešení.

Těžištěm celého summitu pak budou hlavně inspirativní příběhy firem a jejich případové studie zaměřené na automatizaci a digitální transformaci. Tajemství svého úspěchu poodhalí společnosti jako Česká spořitelna, Heureka, Bobcat, Raiffeisen Bank, Vekra, ČSOB Pojišťovna nebo KPMG, které je zároveň partnerem celé akce.

Účastníci se od lídrů těchto a dalších firem dozvědí například to, jak probíhá digitální transformace v bance, jaké přínosy má pro výrobní firmu, co obnáší konsolidace CRM napříč zeměmi při nadnárodních akvizicích nebo do jaké míry a s jakými výhodami lze digitalizovat a automatizovat procesy v telco segmentu.

Návštěvníci hotelu Corinthia Prague se mohou těšit i na tradičně živý networking, a odnést si tak cenné zkušenosti i kontakty od kolegů z jiných firem i oborů. Celá akce vyvrcholí panelovou diskuzí, ve které budou špičky svého řemesla polemizovat o tom, jestli je digitální transformace výhradně o byznysu, nebo má potenciál změnit svět k lepšímu.

Zdroj: Digital Transformation Summit

Ekonomika

Zařazenočt 30.03.2023 13:03:00
ZdrojRoklen24
Originálroklen24.cz/digital-transformation-summit-ukaze-prinosy-automatizace-i-digitalni-transformace-firem/
KategorieEkonomika
AutorRoklen24

Související témata

Farmaceutické firmy
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.