Mladá Boleslav (mb-net.cz)
Z regionů  |  17.03.2023 08:01:46

Grant podpoří sousedské vztahy na Mladoboleslavsku

Nadační fond Škoda Auto v letošním roce opět vyhlašuje grantovou výzvu „Tady jsem doma,“ jejímž prostřednictvím dlouhodobě podporuje rozvoj občanské společnosti na Mladoboleslavsku a v dalších regionech. O finanční příspěvky až do výše 200 000 , určené mimo jiné na zlepšení veřejných prostranství a sousedských vztahů, se mohou do 10. 4. 2023 hlásit zejména neziskové a příspěvkové organizace, církve či školy z výše zmíněných regionů.
Ilustrační foto NFŠA.
Ilustrační foto NFŠA.

Letošní novinkou je potom akcelerátor, do kterého je možno přihlásit záměr v rané fázi a získat projektovou a mentoringovou podporu, usnadňující jeho realizaci.
Grantová výzva „Tady jsem doma“ se otevřela v polovině března. „I v letošním roce pokračujeme v naší dlouhodobě fungující strategii podporovat obyvatele v jejich snaze rozvíjet komunitní projekty a iniciativy, které mají pozitivní dopad na kvalitu životů všech občanů jednotlivých regionů. Prostřednictvím projektů chceme nadále přinášet nové podněty a trendy, a zároveň aktivovat společnost, aby sama přicházela s nápady a podílela se v regionech na postupném zvyšování životní úrovně,“ říká Ladislav Kučera, ředitel Nadační fondu Škoda Auto.
„Zároveň se snažíme přispět k tomu, aby žadatelé věnovali dostatečnou pozornost odborné stránce svých projektů. Proto zapojujeme také experty na zmíněné oblasti, jejichž podnětná zpětná vazba má nejen upozornit na případné nedostatky, ale také přispět k jejich odstranění. Chceme tím nejen zefektivnit samotnou realizaci projektů, ale zároveň zajistit jejich bezproblémové fungování a maximální přínos pro obyvatele regionu,“ doplňuje Kučera s tím, že finanční příspěvek lze čerpat na projektové náklady vzniklé do 31. 3. 2024.
O příspěvek se mohou přihlásit spolky, ústavy, nadace a nadační fondy i obecně prospěšné společnosti, nebo také církve a školy. Žádosti je možné podávat výhradně elektronicky na webových stránkách www.nfsa.grantys.cz.
Prostřednictvím loňské grantové výzvy „Tady jsem doma“ podpořil Nadační fond Škoda Auto celkem 25 projektů, na které přispěl dohromady částkou téměř 2 milionů korun. Více o letošních grantových výzvách a možnostech přihlášení najdete na webových stránkách www.nfsa.cz.
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 17.3.2023 / 17.3.2023

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688