olomouc.eu (Olomouc)
Z regionů  |  08.12.2022 17:57:15

Olomoucká nadace Veolia už potřiadvacáté předala šeky začínajícím podnikatelům

Nadace Veolia už potřiadvacáté předala šeky začínajícím podnikatelům

8. prosince 2022 (čt)

Dvacátý třetí ročník programu STARTér, Věř si a podnikej! vyvrcholil předáním symbolických šeků úspěšným žadatelům. V Olomouci a v Ostravě šeky putovaly k celkem 43 příjemcům, kteří dohromady vytvořili 73 pracovních míst, z toho 3 pro osoby zdravotně znevýhodněné.

V Olomouci podnikatelům poblahopřál primátor Miroslav Žbánek spolu s výkonnou ředitelkou komunikace a marketingu Veolia Česká republika Marcelou Dvořákovou a předsedou schvalovacího výboru programu STARTér, Věř si a podnikej! Nadačního fondu Veolia Pavlem Kolářem. Mezi letos podpořené projekty rozdělil Nadační fond Veolia finanční podporu ve výši 4 334 200 korun.

„Já jsem moc rád, že jsme společně s nadačním fondem mohli založit tuto tradici setkávání se s vámi, s lidmi, kteří neváhají jít doslova s vlastní kůží na trh a rozjíždějí podnikání často s nejistým výsledkem, zejména s ohledem na tu současnou turbulentní dobu. Všem vám přeji, abyste ten rozjezd vašeho podnikání uřídili tak, jak si sami přejete, a aby vaše podnikání nadále bylo udržitelné,“ řekl při zahájení společného setkání primátor Žbánek.

Program STARTér, Věř si a podnikej! realizuje skupina Veolia prostřednictvím svého nadačního fondu v Moravskoslezském a Olomouckém kraji již od roku 2000. V letošním roce rozšířila jeho činnost i do Středočeského kraje „Za 23 let existence vzniklo s naší podporou 2 609 pracovních míst, na nadační příspěvky jsme vynaložili více než 124 milionů korun. Podporujeme především tradiční a netradiční řemesla a výroby, infrastrukturní služby, projekty zlepšující životní prostředí či projekty se sociálním zaměřením. Zvlášť mě těší, že z celkového počtu 1 648 podpořených projektů vzniklo 394 míst pro osoby se zdravotním znevýhodněním,“ uvádí Eva Kučerová, místopředsedkyně správní rady Nadačního fondu Veolia a ředitelka komunikace a vnějších vztahů skupiny Veolia pro střední a východní Evropu.

„STARTér patří k našim vlajkovým lodím a rozhodně s ním počítáme i do budoucna. Pokud máte zájem informovat se o možnostech spolupráce, nebo se jen seznámit s některými z podpořených projektů, navštivte naše webové stránky https://www.nfveolia.cz/ či nadační stránku na Facebooku,“ doplňuje ředitelka Nadačního fondu Veolia Vendula Valentová.

Fotografie:

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688