V nabídce nepotřebných nemovitostí tentokrát pozemek v Praze

Nejzajímavější nemovitost představuje pozemek v Praze-Hloubětíně o rozloze 1,2 ha. Pozemek ležící v blízkosti zahrádkářské osady a navazující na ekodukt vedoucí přes Vysočanskou magistrálu je nabízen za 31,5 milionů korun. Ministerstvo tentokráte určilo k prodeji i dalších devět pozemků. Například pozemek mezi Dobrou Vodou u Českých Budějovic a Třebotovicemi s výměrou 1 450 m2 nebo pozemek v Jaroměři bezprostředně přilehající k severní zástavbě města, který má výměru 1 500 m2. U tohoto pozemku se jedná o poloviční spoluvlastnický podíl.

Nabídka již tradičně obsahuje u veřejnosti populární objekty předválečného opevnění. Tentokrát se jedná o 17 lehkých pevností, tzv. řopíků. Čtyři řopíky jsou nabízeny nově, a to i s pozemkem na Chomutovsku. Konkrétně se jedná o katastrální území Chomutov I, Březenec a Hrádečná. Opakovaně je v nabídce šest dosud neprodaných opevnění na jižní Moravě. Tyto objekty včetně pozemku se nacházejí v katastrech Sedlec u Mikulova, Havraníky, Louka u Znojma a Strachotice. Dalších sedm opevnění je situováno ve Slezsku, jsou většinou bez pozemku, ať již v příměstských lokalitách Opavy nebo v jejím blízkém okolí.

Úplné znění inzerátu je zveřejněno v aktuální nabídce na webových stránkách onnm.army.cz a centralniadresa.cz. Nabídka je k dispozici i na stránkách Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Informace o zveřejnění inzerátu je pak dostupná na realitních portálech Sreality a HyperReality a na úředních deskách měst a obcí, kam jednotlivé nemovitosti spádově přísluší.

Ministerstvo obrany mimo tuto nabídku nemovitostí připravilo i dražbu bytové jednotky v Praze-Troji. Dražba se uskuteční 15. června a bližší informace lze nalézt na výše uvedených internetových stránkách.

Plánovaný termín zveřejnění další nabídky je 9. srpna 2022. Objeví se v ní jak neprodané nemovitosti, tak i některé nové dosud nenabízené.

Internetové stránky onnm.army.cz uvádějí i další nemovitosti, jejich fotografie a koncepty kupních smluv. Na stránkách lze nalézt podrobné informace o všech nabízených objektech, podmínky prodeje, termíny pro podání přihlášek a složení požadované kauce a termíny prohlídek. U každého dílčího inzerátu je rovněž k dispozici nově povinný formulář Přihláška zájemce o koupi a Čestné prohlášení manžela/ky. Pro zájemce o pohraniční opevnění je zde zveřejněn aktualizovaný dokument o základních podmínkách a možnostech nabytí těchto objektů.

]]>
Zařazenoút 07.06.2022 04:06:00
Zdrojarmy.cz
Originálarmy.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/v-nabidce-nepotrebnych-nemovitosti-tentokrat-pozemek-v-praze...
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.