cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  23.11.2020 10:06:40

Do kryptoměn za poslední týden přiteklo přes 70 miliard dolarů


V dnešních Perličkách týdne se můžeš těšit na zhodnocení dalšího parádního týdne na kryptoměnách, kdy vydělává snad úplně každý, který nějaké drží. Podíváme se tedy na vývoj trhu, nějaké zajímavé kryptoměny i pár novinek, které mají pro svět kryptoměn váhu.

 

 

youtube preview

 

Další růst ceny bitcoinu

Další týden, další více než 10% růst ceny bitcoinu... Ten v současnosti atakuje své all-time highs, kdy se jeho cena pohybuje nad 18 000 dolary. Ač tedy druhá polovina týdne patřila spíše altcoinům, bitcoin si stále připsal zisky okolo 14 %, kdy jeho kapitalizace vzrostla o přibližně 40 miliard dolarů.


A co highcapy?

Uplynulý týden jasně patřil tzv. highcapovým altcoinům, tedy altcoinům s vysokou tržní kapitalizací. Z nich za zmínku stojí rozhodně litecoin a XRP. XRP jen za poslední týden totiž vzrostlo o více než 60 %, a to s rekordními objemy za celou dobu jeho existence. Litecoin byl pak jen nedaleko za ním se zisky okolo 35 %. Parádní zisky však hlásí i další kryptoměny, jako třeba ether s růstem o 20 % a další.


CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste