START Day od 12:30 živě: Pilulka.cz spouští úpis akcií. Co nového u stávajících emitentů?

Pilulka.cz zveřejnila podrobnosti o vstupu na trh START pražské burzy. Příjem objednávek zahajuje dnes v úterý 6. října od 10:00, bezprostředně před prezentací v rámci START Day, kdy je Pilulka.cz od 12:30 hned prvním z prezentujících. Zakladatelé Pilulky, bratři Kasové, představují podrobnosti o úpisu akcií Pilulky na trh START pražské burzy i Pilulce jako firmě. Na Patria.cz událost od 12:30 přenášíme online. Vstup Pilulky jako atraktivního růstového příběhu na pomezí technologií, e-commerce a farmacie na domácí akciový trh Patria Finance aktivně podpoří nabídkou úpisu akcií Pilulky bez poplatků pro všechny investory bez rozdílu. Po prezentace Pilulka.cz budou následovat prezentace stávajících emitentů trhu START pražské burzy.

Úpis společnosti Pilulka.cz potrvá od 6. října 2020 10:00 do 20. října 12:00. V ten den budou zveřejněny výsledky veřejné nabídky. Dne 23. října proběhne vypořádání v CDCP a den 26. říjen 2020 bude prvním obchodním dnem titulu na pražské burze. Minimální cenou veřejné nabídky je 350 Kč, maximální cenou pak 424 Kč. Maximálním množstvím veřejné nabídky je 800 tis. ks akcicí s lotem 80 ks a krokem kotace 2 Kč. Emise bude obchodovat pod ISIN CZ0009009874.

„Chceme umožnit celé řadě i drobných investorů benefitovat na transformaci lékárenského trhu, kde je Pilulka synonymem inovátora. Od veřejné nabídky si slibujeme zajištění financování další expanze do zahraničí a technologický vývoj. Nejen poslední měsíce ukázaly, že digitalizace postupuje velmi rychle, dokonce ještě rychleji, než jsme si před několika měsíci dokázali všichni představit. Chceme jít příkladem dalším e-commerce firmám a rozhýbat kapitálové trhy v České republice,“ říká Petr Kasa, spolumajitel Pilulky.

„Podpoříme vstup zajímavého příběhu na domácí kapitálový trh. Pilulka.cz je atraktivní růstová společnost na pomezí našimi klienty vyhledávaných sektorů e-commerce a farmacie. Nejen jim, ale všem zájemcům o úpis akcií Pilulky, nabídneme nákup jejích akcií bez poplatků,“ uvádí obchodní ředitel Patria Finance Jan Kovalovský.

Pilulka.cz Patria Patria Finance IPO BCPP burza akcie farmacie ecommerce technologie

Po úvodní prezentaci Pilulka.cz budou následovat prezentace dalších stávajcích emitentů na trhu START pražské burzy. Uslyšíme tedy aktuální novinky z Primoco UAV, eMan, Fillamentum, KARO Invest, Prabos Plus, AtomTrace a UDI CEE.

Harmonogram START Day:

Harmonogram START Day 6. 10. 2020


Zařazenoút 06.10.2020 11:10:00
ZdrojPatria
Originálpatria.cz/zpravodajstvi/video/4512709/start-day-od-1230-zive-pilulkacz-spousti-upis-akcii-co-noveho-...
KategorieAkcie
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.