Provozovatelé restaurací si zoufají. Omezení jejich provozu do 22. hodiny totiž chápou jako velký zásah do svého podnikání. „Když se podíváte na strukturu tvorby objednávek, je to zásadní problém. Večer uděláme až 60 % tržeb,“ zdůrazňuje zástupce restauratérů z Asociace malých a středních podniků a garant projektu Moje restaurace Luboš Kastner.
Celý článek a rozhovor naleznete zde:
https://radiozurnal.rozhlas.cz/nas-obor-krvaci-restaurace-jsou-otloukankem-covidove-krize-mysli-si-zastupce-8323928
Zařazeno | út 29.09.2020 11:09:00 |
---|---|
Zdroj | ASMP |
Originál | amsp.cz/cro-radiozurnal-nas-obor-krvaci-vecer-udelame-az-60-trzeb-upozornuje-zastupce-restaurateru-l... |
Kategorie | AMSP v Médiích |