Provozovatelé restaurací si zoufají. Omezení jejich provozu do 22. hodiny totiž chápou jako velký zásah do svého podnikání. „Když se podíváte na strukturu tvorby objednávek, je to zásadní problém. Večer uděláme až 60 procent tržeb,“ zdůrazňuje zástupce restauratérů z Asociace malých a středních podniků a garant projektu Moje restaurace Luboš Kastner.
Celý článek naleznete zde:
https://www.irozhlas.cz/ekonomika/restaurace-bary-asociace-zivnostnici-opatreni-epidemie_2009252150_tzr
Zařazeno | út 29.09.2020 11:09:00 |
---|---|
Zdroj | ASMP |
Originál | amsp.cz/irozhlas-cz-vecer-udelame-az-60-trzeb-zduraznuje-zastupce-restaurateru-lubos-kastner-garant-... |
Kategorie | AMSP v Médiích |