Letní fotosoutěž Zelená Evropa

28.07.2020
Euroskop, Eurocentrum Pardubice, Eurocentrum Hradec Králové

Komu se nelení, tomu se zelení! Zachyťte zelenou Evropu a přírodu ve fotografiích! Pošlete fotografii do soutěže a skliďte zajímavé ceny! Soutěž pořádají Eurocentra Hradec Králové a Pardubice a Informační střediska Europe Direct Hradec Králové a Europe Direct Pardubice.

Letošní ročník fotosoutěže je zaměřen na změnu klimatu a proměny evropské přírody. Do soutěže budou přijímány fotografie, které byly pořízeny v členských zemích Evropské unie, včetně České republiky. Soutěžící mohou také zasílat již v minulosti pořízené fotografie, které zachycují současný stav země, a to z pohledu ekologie a přírody.

Termín konání soutěže: 1. 6. 2020 – 13. 9. 2020

Vyhodnocení a vyhlášení vítězů: nejpozději do 4. 10. 2020.

Své fotografie zasílejte na fotosoutez@euroskop.cz.

Vždy uveďte předmět – FOTOSOUTĚŽ ZELENÁ EVROPA. U soutěžní fotografie musí být uveden název fotografie a místo pořízení. Do e-mailu dále uveďte své jméno, adresu a telefon, na kterém budete v případě výhry kontaktováni.

Velikost zaslané fotografie by neměla přesáhnout 5 MB. Každý soutěžící smí zaslat do soutěže pouze jednu fotografii.

Tři nejlepší snímky vybere odborná porota složená z profesionálních fotografů. Speciální cena bude udělena autorovi nejoriginálnější fotografie.

Více informací a pravidla soutěže naleznete ZDE a na Facebookové stránce soutěže.

Organizátory soutěže jsou Eurocentra Hradec Králové a Pardubice a Informační střediska Europe Direct Hradec Králové a Europe Direct Pardubice.

Autor: Euroskop

Sdílet tento příspěvek