cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Investice  |  21.06.2020 21:19:49

Co nového přinesl poslední týden?

V dnešních Perličkách se jako obvykle zaměříme na to nejdůležitější z posledního týdne. Dozvíš se v něm tedy, jak vypadal trh obecně, jak se vyvíjela cena bitcoinu i jednoho z těch nejvíce rostoucích kryptoměn vybraného coinu. Mimo to se s pomocí novinek na naší TV a blogové sekci podíváme na pár zpráv, které by Tě neměly minout.

 

 

 

Co se tedy za minulý týden událo?

Z pohledu ceny bitcoinu a tržní kapitalizace nás z neděle na pondělí čekal poměrně značný propad, který z dolarové hodnoty celkové kapitalizace ukrojil až okolo 5 %. Tento propad však následoval přibližně stejně prudký růst, po kterém se např. bitcoin vyšplhal na svá týdenní maxima. Zbytek týdne byl potom spíše klidný, a i když celková tržní kapitalizace i tržní kapitalizace altcoinů klesaly, jednalo se o pokles v obou případech menší než 2%.

Z novinek rozhodně stojí za zmínku blížící se přechod blockchainu TRON na verzi 4.0, či spuštění trialu stakingu etherů pro 6 velkých společností Coinsensysem. Instituce v Japonsku jistě ocení nově spuštění fond od Bitfury, který se zaměřuje na investice do infrastruktury kryptoměn, konkrétně jejich těžby. Abychom se pak v budoucnu vyhnuli tzv. cryptojackingu, společnost BlackBerry a Intel připravují nový software, který by měl šanci na něj značně redukovat, dokonce až úplně eliminovat.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Investice:

St 19:40  Ropa se vrací ke klíčové podpoře X-Trade Brokers (XTB)
St 19:32  Slabý BRL kávě neškodí X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste