Horoskop na pondělí 6. dubna: Pocítíte chuť budovat nové vztahy

Budete plní energie a i obvykle tichá znamení budou mít chuť komunikovat a budovat nová přátelství i pracovní vztahy. Lvi by si však měli dát pozor na hrozící konflikty. Štíři zase budou mít tendenci po mentální stránce lenošit. Vaše mysl bude jednoduše přetížená a k činnosti ji bude třeba trochu přemlouvat.

Beran

Slunce s Marsem vás nabíjejí optimismem a energií do práce. Nápady z vás tryskají jako gejzír a kolegové na vás mohou oči a uši nechat. Nedělejte si hlavu, že vás tak trochu svádí nečinnost a nechce se vám hned do realizace. Všechno chce svůj čas.

 

Býk

Máte velkou šanci udělat posun v kariéře. Vedete si skvěle, jste aktivní a nic vám nebrání své kvality prezentovat na veřejnosti. Základy, které položíte v těchto dnech, budou důležité pro budoucí výdělky. Nebojte se ani dost netradičních nápadů!

 

 

Blíženci

Pašijový týden vás zastihl v nadmíru společenské náladě. Nemusíte se omezovat, slavit se dá i doma. Vydržíte hodně a rodina má pochopení. Nezadaní, máte ideální konstelaci k seznámení s dobrosrdečným a sečtělým protějškem se smyslem pro humor.

 

Rak

Máte dost netradičně období, ve kterém podléháte touze rozvíjet společenské vazby. Děláte dobře, protože v přátelích často nacházíte oporu. Navíc si teď můžete dovolit netrávit tolik času v práci, Mars s Venuší dohlíží, aby vám šlo vše hezky od ruky.

 

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

 

Lev

Nemáte teď úplně nejlepší období a nejste na to zvyklí. Nenechte se hvězdami vyprovokovat a zdržte se konfrontací, které by mohly přinést konflikty a nedorozumění. Raději se vrhněte na každodenní běžnou rutinu, která je také třeba a kde nechybujete.

 

Panna

Hvězdy vám přinesly další krásný den, milé Panny. Zamilovaní teď mohou pokročit k opravdu vážným životním otázkám, jako je zasnoubení nebo početí dítěte. Profesní posun kupředu na sebe také nenechá dlouho čekat. Vynikáte v komunikaci, využijte toho!

 

Váhy

Všechno šlape jako po drátkách, v práci teď začínáte být opravdovou autoritou. Pěkně vám to zvedá sebevědomí, ale pozor na mentální únavu! Věnujte se dnes všemu, co vás naplňuje radostí. Je vhodný den pro duševní hygienu a tu skutečně potřebujete.

 

 

Štír

Na pracovišti tak trochu neví, co si o vás myslet, náladoví Štíři. Energičtí, nervózní, pak zase tak vtipní, že se nikdo nechce stát terčem vašich žertů. Dynamika pracovního prostředí vaši psychiku zatěžuje a dnes se objeví i silná nechuť k myšlení.

 

TÝDENNÍ TAROT
Vytáhněte si ZDARMA tarotovou kartu s výkladem pro každý den v týdnu!

 

Střelec

Jste společenští a sdílní, proto se vám nestane, že by vás práce v kolektivu nudila. Naopak, užíváte si kolegy i klienty! Merkur totiž působí, že se o své pocity a nápady potřebujete dělit s ostatními a jste stimulováni pocity a myšlenkami ostatních.

 

Kozoroh

Hvězdná sestava, která nad vámi bdí, je opravdu záviděníhodná. Vždyť to jistě sami cítíte, že pracovní úspěchy, citové vztahy nebo finance, dosahují intenzity, na jakou ani nejste zvyklí. Využijte výbornou konstelaci k plánování budoucích projektů.

 

Vodnář

Ovládají vaši mysli chmurné, pesimistické a podivné myšlenky? Neznepokojujte se a snažte se jim vyvarovat pomocí meditací nebo zklidnění. Všechno jsou to totiž jen chiméry poťouchlých hvězd. Mars a Merkur si teď bezostyšně pohrávají na vašem hřišti.

 

Ryby

Využijte toho, že Merkur s Marsem vám ještě do příštího týdne oddaně slouží. Utužují vaši komunikaci a vytvářejí trvalé kontakty, které budete moci v budoucnu efektivně využít. Také vám přináší zvýšenou schopnost při nejrůznějších jednáních a studiu.


Zařazenopo 06.04.2020 05:04:00
Zdrojtn.cz Mediafax Nova
Origináltn.nova.cz/ext/horoskop-na-pondeli-6-dubna-pocitite-chut-budovat-nove-vztahy.html
Přílohy
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.