cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Investice  |  21.12.2019 21:32:45

Kolik vlastně drží zakladatelé PlusTokenu?

Kolik vlastně drží zakladatelé PlusTokenu?

21.12.2019 / Crypto Kingdom

V dnešních Perličkách týdne se podíváme na to nejdůležitější ze světa kryptoměn v posledním předvánočním týdnu. Mimo klasického zhodnocení trhu se můžeš těšit na nejzajímavější novinky z CK i ze světa kryptoměn obecně, pár vybraných kryptoměn i bližší informace k tomu, kolik vlastně coinů mohou ještě držet zakladatelů PlusTokenu.

Ponzi schéma PlusToken a jejich kryptoměny

V posledních týdnech jsme mohli sledovat spoustu zpráv okolo toho, jak pád ceny bitcoinu způsobily výprodeje bitcoinů zakladateli PlusTokenu. Dnes ale máme ještě několik dalších novinek, včetně analýz, kdy třeba jedna z těch posledních mluví o tom, že vlastně těch coinů už nemůže být tolik. Spekuluje se už i nad konkrétními čísly, kdy autoři PlusTokenu měli prodávat 1 000 - 1 300 BTC každý den. S nejnovější analýzou potom přišla společnost Chainanalysis, a právě třeba i o té se více dozvíš ve videu.

Jak si vybudovat na kryptoměnách pasivní příjem?

Medvědí nálada před halvingem?

Právě o té mluví populární trader Willy Woo. Ten zmiňuje zejména to, že jsme se v bear marketu ještě k žádnému halvingu neblížili. Historicky jsme podle něj byli vždy bullish a kapitulace těžařů, která podle něj přichází už dnes, vždy přicházela až po halvingu.

Návod pro nákup Tvého prvního bitcoinu najdeš zde.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste