Společnost HPE představila nové produkty pro ČR

Společnost Hewlett Packard Enterprise představila nové produkty pro ČR

- Konference HPE Discover More proběhla v Praze s lokálním obsahem, zaměřeným na umělou inteligenci, průmysl 4.0 a úložiště a využití velkých dat

- HPE rovněž představila nové produkty pro Českou republiku: HPE Primera a službu GreenLake

- Mezi přednášejícími byli přední experti HPE Kirk Bresniker, Jan Kameníček a Jan Zadák

Společnost Hewlett Packard Enterprise (HPE) ve čtvrtek v Praze uspořádala technologickou konferenci HPE Discover More, kde představila zákazníkům i partnerům novinky IT pro svět, kde hrají prim digitální technologie. Vychází z prestižních akcí společnosti HPE nazvaných Discover, ale představila lokalizovaný a relevantní obsah, specifický pro Českou republiku. Během celodenní konference tak společnost HPE předvedla, jak podnik může transformovat svou technologii ve světě, kde se vše zpracovává počítačově a kde data sdílí každý a všechno - miliardy zařízení, aut i domů, pracovišť, stadionů, nemocnic i průmyslových provozů. Sestřih ze setkání s novináři naleznete zde.

"Velmi nás těší, že máme možnost v České republice pořádat jednu z nejprestižnějších akcí globální série HPE Discover - je to pro nás vynikající příležitost, setkat se s experty z Česka a popovídat si s nimi o tom, jak můžeme být společně přínosem pro společnost a pomoci našim zákazníkům dosahovat lepších obchodních výsledků," uvedl Jan Kameníček, generální ředitel Hewlett Packard Enterprise ČR. "Vzhledem k tomu, že se zaměřujeme na data a jejich význam v našem světě, v němž digitální technologie hrají největší roli, máme radost, že můžeme společnostem a lidem pomáhat s využíváním jejich dat, s realizací jejich cílů a s naplňováním jejich hodnot a potenciálu."

Konference HPE Discover More se zúčastnilo přes 350 zákazníků a partnerů. Pro organizace a firmy to byla příležitost dozvědět se více o vizi značky HPE, rozvíjet způsob života a práce lidí tím, že bude pomáhat podnikům nově definovat zkušenosti a řídit chytřejší, bezpečnější a vysoce efektivní provozy v jednotlivých odvětvích. Možnosti jak pomáhat plnit požadavky rostoucí globální populace na základní potřeby a rozvoj specifických a individuálních potřeb pro všechny lidi kdekoliv na světě.

HPE představila svou novou platformu HPE Primera, které nově definuje kritické úložiště. Poskytuje totiž mimořádnou jednoduchost, dostupnost a špičkový, stabilní výkon. HPE Primera využívá pro svůj provoz nejvyspělejší AI platformu v oboru - HPE InfoSight, díky níž dosahuje značných pokroků - mimo jiné zkrácení doby potřebné pro správu úložiště o 93 %, schopnost předvídat problémy a předcházet jim a schopnost zvyšovat výkon aplikace.

Společnosti často chtějí na trh zavádět nové kritické aplikace a podporovat ty stávající. Chtějí tak urychlit rozvoj svého podnikání, zvyšovat svou konkurenceschopnost a podpořit inovace. Pro IT je však téměř nemožné držet s těmito požadavky krok, protože jej zaměstnává správa, ladění a podpora infrastruktury. IT je tak často nuceno obětovat pružnost za spolehlivost.

HPE Primera tento kompromis řeší a nově definuje možnosti kritických úložišť. Kombinuje inovace z celého portfolia úložišť HPE a nabízí úžasnou jednoduchost, dostupnost a výkon. Podrobné informace získáte zde.

Společnost rovněž oznámila své plány převést HPE do podoby, kdy firma bude své produkty nabízet jako službu. Součástí tohoto přechodu je i závazek nabídnout zákazníkům možnost volby: společnost do roku 2022 bude celé své portfolio nabízet v různých modelech, a to včetně možností platby za jednotlivé užití a ve formě služby umožňující platit pouze za reálně použitou infrastrukturu během měřeného období. Zákazník bude mít možnost si vybrat, zda bude produkty a služby HPE využívat v klasické podobě, anebo ve formě nabídky "platby za konzumaci infrastruktury".

Na základě více než deseti let zkušeností se zaváděním nového modelu poskytování IT u klienta formou služby bude HPE i nadále rozšiřovat HPE GreenLake portfolio tak, aby služba byla dostupná v nových segmentech trhu a na celé portfolio produktů. Dále HPE umožní svým obchodním partnerům prodávat toto nové portfolio služeb obdobně jako stávající produktové řady.

"Jsme ve fázi, kdy na trhu dochází k inflexi," říká Antonio Neri, prezident a generální ředitel HPE. "Všem je jasné, že zákazníci požadují technologie dodávané ve formě služby. HPE GreenLake má nesmírný úspěch díky jedinečnému přístupu HPE k poskytování produktů ve formě služby, která dává zákazníkům možnost volby, flexibilitu a kontrolu. Do této příležitosti budeme i nadále agresivně investovat s cílem využít našeho vedoucího postavení na trhu, včetně našeho předního ekosystému prodejních kanálů. Celé naše portfolio, od edge po cloud, budeme do roku 2022 nabízet v rámci portfolia HPE GreenLake. Naším cílem je transformovat trh díky novému a lepšímu způsobu poskytování produktů ve formě služby.“ Více o této službě naleznete zde.

O společnosti Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise je celosvětovým lídrem v oblasti technologií zaměřeným na vývoj inteligentních řešení, která zákazníkům umožňují bezproblémové shromažďování, analýzu a využívání dat od edge po cloud. Umožňuje zákazníkům rychleji dosahovat obchodních výsledků zaváděním nových obchodních modelů, vytvářením nových zákaznických a zaměstnaneckých zkušeností a okamžitým zvyšováním operační efektivity.

Firma prošla za posledních 5 let řadou strategických změn s cílem zjednodušit portfolio svých produktů a služeb, a investovat více peněz do strategických produktů pro období po roce 2020.

Rok po rozdělení firmy na HPE a HP Inc. došlo k vyčlenění divize Enterprise Services poskytující zejména outsourcingové a konzultační služby a ke vzniku samostatné firmy DXC Technology. Obdobný proces proběhl s většinou softwarového portfolia HPE a k jeho prodeji firmě MicroFocus. Na druhé straně HPE uzavřela řadu cílených akvizic primárně v oblasti hardwaru, jako bylo připojení síťového a bezpečnostního portfolia firmy Aruba Networks, rozšíření portfolia v oblasti superpočítačů koupí firem SGI a Cray, a posílením produktových řad v oblasti infrastruktury serverů a úložišť koupí firem Nimble a Simplivity.

Dnes HPE disponuje ucelenou řadou produktů cílených do segmentu vybavení datových center, jako jsou servery, datová úložiště a sítě, doplněné o specializované SW produkty a služby.

Další informace o společnosti najdete na stránce https://www.hpe.com/cz/en/home.html

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.


Zařazenoso 19.10.2019 14:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32270
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V