Clé de Peau Beauté představuje nový krém La Creme

Společnost Clé de Peau Beauté představuje nový krém La Creme, vylepšené mistrovské dílo

Clé de Peau Beauté, přední značka luxusní péče o pleť a krásu od společnosti SHISEIDO Company, Limited, představila revitalizovanou edici kultovního produktu La Creme, svého vysoce účinného krému na obličej, který dokonale ztělesňuje DNA značky: inteligentní, nekompromisní a vynikající. Vyvrcholením jedinečných poznatků, špičkové technologie, pečlivého zpracování a výjimečné výkonnosti je nový krém La Creme, který má být uveden na jaře nebo v létě roku 2020.

Krém La Creme, založený na jedinečných poznatcích o „inteligenci pokožky", vrozené schopnosti pokožky rozlišovat mezi špatnými a dobrými podněty a také schopnosti kožních buněk přenášet informace mezi sebou, využívá hluboké chápání chování kožních buněk a přináší výjimečné výsledky. Od doby, kdy byl tento produkt v roce 1982 uveden na trh, každá verze La Creme, která byla vylepšována osmkrát, pokročila díky nejnovějším objevům neustálého výzkumu společnosti Clé de Peau Beauté a každá z nich je silnější a sofistikovanější než její předchozí verze.

Nový krém La Creme obsahuje vysoce účinnou směs patentovaného komplexu: iluminátoru posilujícího pokožku, který obsahuje směs pěti klíčových ingrediencí: esenci platinového zlatého hedvábí, výtažek z japonské perly, theanin, výtažek z perily a výtažek z byliny Angelica acutiloba, které podporují inteligenci pokožky a zlepšují její schopnost vlastní opravy a ochrany před poškozením způsobeným různými stresory.

Revitalizovaná formulace navíc obsahuje nový extrakt CeraFerment, který se vyrábí z kvasinek, jež byly objeveny v prefektuře Akita v Japonsku, a zvyšuje schopnost regenerace pokožky a její zpevnění zevnitř.

Výjimečně bohatá a bujná textura krému La Creme byla mistry vytvořena během mnoha dní v přesném procesu mnoha fází s velmi důkladným přístupem. Pečlivě promíchává více než šedesát vybraných ingrediencí, které uvolňují vnitřní vyzařování a účinně zlepšují pleť vzhledem, který je omlazen během 12 týdnů [1].

Nový La Creme, prezentovaný ve znamenitém elegantním balení, byl představen na exkluzivní akci, která se konala v památkové galerii Serpentine Magazine v Hyde Parku v centru Londýna, kde bylo paní Yukari Suzuki, hlavní ředitelkou značky Clé de Peau Beauté, a panem Katsunori Yoshidou, technologickým ředitelem Laboratoře Clé de Peau Beauté, pozváno více než 100 klíčových redaktorů, vlivných osob a maloobchodníků z celého světa.

Prosvětlené místo konání, fyzická oslava příslibu vyzařování krému La Creme, bylo dokonalým prostředím, ve kterém byly plně využity technologie a osvětlení, aby vytvořily interaktivní a holistický zážitek se značkou - každý detail zdůrazňoval milníky, kterých společnost Clé de Peau Beauté dosáhla při posouvání hranic vědy a inovací. Hostům byla prostřednictvím digitálních a interaktivních multimediálních instalací představena cesta značky, vývoj produktu La Creme a vědecké objevy týkající se pokožky, které tvoří základ mimořádně luxusního působení krému La Creme.

Tato událost také vyznačila další významný mezník - uvedení značky na trh v Evropě s Londýnem jako prvním přístavem.

Paní Suzuki uvedla: „La Creme leží v srdci Clé de Peau Beauté a jsme hrdí a je nám ctí, že můžeme představit novou a revitalizovanou formulaci, která je podložena naším neúnavným úsilím v oblasti vědy a inovací péče o pleť. Je to ikona luxusu, která zahrnuje nejdokonalejší technologie posilující vrozené schopnosti pokožky vyzařovat s každým dalším dnem.

„Kromě toho jsme se rozhodli toto představení pořádat v Londýně, protože toto proslulé město představuje první krok cesty naší značky v Evropě. Jsme nadšeni nekonečnými možnostmi v budoucnu, které vznikly díky odhodlání angažovaného týmu pro výzkum a vývoj a neustálé snaze překračovat nové vědecké hranice, abychom dosáhli tak pozoruhodné záře, která emanuje zevnitř."

Představení produktu bylo také oslavováno na slavnostní večeři v hotelu Corinthia v Londýně, kterou společnost Clé de Peau Beauté organizovala spolu se svou globální velvyslankyní značky, paní Felicity Jones.

O společnosti Clé de Peau Beauté

Clé de Peau Beauté, světová luxusní značka skupiny SHISEIDO Cosmetics, byla založena v roce 1982 jako konečný výraz elegance a vědy. Clé de Peau Beauté znamená klíč ke kráse pleti. Filozofií této značky je uvolnit sílu vyzařování ženské krásy prostřednictvím inovativních technologií péče o pleť a využitím make-upu z celého světa. Značka Clé de Peau Beauté, vždy vedená vynikající estetickou citlivostí a inteligencí, vštípila svým výrobkům modernost, kouzlo a dynamiku, aby se v oboru stala lídrem, který přináší úžasný efekt vyzařování zevnitř. K dispozici ve 14 zemích a regionech na celém světě.

Clé de Peau Beauté oficiální webové stránky: www.cledepeau-beaute.com

Clé de Peau Beauté, oficiální Instagram: instagram.com/cledepeaubeaute

[1] *Testováno v Jihoafrické republice 100-103 bělošskými ženami ve věku 40-68 let, 25. července - 18. října 2018.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1013291/Cle_de_Peau_Beaute_unveils_new_La_Creme.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1013292/La_Creme_physical_celebration.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1013290/L_RMSY_1.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1008917/Cle_de_Peau_Logo.jpg

KONTAKT: Kok Yu Ling, ykok@webershandwick.com, +65-6825-8038


Zařazenoso 19.10.2019 09:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32267

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.