11. Puzzlemánii podpoří Andrea Verešová a Mirek Šimůnek

11. Puzzlemánii podpoří Andrea Verešová a Mirek Šimůnek s andělským doprovodem

Každoroční událost roku pro milovníky puzzle se odehraje v sobotu 9. listopadu v pražském Obchodním centru EUROPARK ve Štěrboholech. Skládání puzzle na čas poskytuje zábavu pro všechny generace a posedmé se jí zúčastní také děti a dospělí se zdravotním znevýhodněním. Mimo hlavní soutěže proběhnou miniturnaje a další doprovodný program. Návštěvníci se setkají s Andreou Verešovou a Mirkem Šimůnkem, kteří pokřtí knihu "Andílci - pohádky z obláčků". Výtěžek z akce a prodeje knih pomůže Komunitnímu centru Motýlek v zajištění specializovaných programů pro znevýhodněné děti.

A je to tady, 9. listopadu 2019 odstartuje v Europarku již 11. Puzzlemánie. Tentokrát bude zahájena s Andreou Verešovou a jejím andělským doprovodem. Každý, kdo přijde skládat, pomůže dětem z Komunitního centra Motýlek.

Puzzlemánie je tradiční akce pro přeborníky i naprosté začátečníky ve skládání puzzle na čas. Do jedinečné soutěže s dlouholetou tradicí se pravidelně zapojují celé rodiny nejen z Prahy a Středočeského kraje, ale i ze vzdálenějších míst České republiky.

Do historie této skvělé akce se zapsal jako nejmladší účastník dvouletý chlapeček. A nejstarším byl dvaadevadesátiletý pán, jenž tvořil tým se svým vnukem a pravnučkou. Soutěží se v kategoriích jednotlivců podle věku, ve tříčlenných týmech a speciální kategorii, kde se vždy velmi aktivně zapojují osoby se zdravotním znevýhodněním. Jejich nasazení, radost z úspěchu a veřejného ocenění jsou zásadními důvody, proč má smysl akci pořádat.

Letošní ročník bude výjimečný tím, že během programu pokřtí patroni Andrea Verešová a Miroslav Šimůnek knihu "Andílci - pohádky z obláčků" autorky Lucie Stehlíkové. Aby ale kniha mohla vyjít, musí nejdříve získat podporu crowdfundingovou akcí na HitHitu.

Z prodeje knihy a dalších odměn budou následně podpořeny projekty určené dětem ze sociálně znevýhodněného prostředí, které má pod svými křídly Komunitní centrum Motýlek. "Tyto děti nemají možnost zaplatit si kroužky. Terénní pracovnice jednou dokonce objevily rodinu, kde si děti hrály s ovladačem od televize. To bylo vše, co měly. Žádné knížky, žádné hračky... U nás se vzdělávají a mj. připravují na vstup do školky i do školy," doplňuje PhDr. Hana Urbanová, ředitelka Sdružení na pomoc dětem s handicapy, z.ú.

V rámci doprovodného programu a už i v týdnu před samotnou Puzzlemánií bude probíhat soutěž o nejkrásnějšího andílka. Toho bude možné namalovat na vozy od Pežoťáka ze Strašnic, přistavené do vnitřních prostor Europarku. Účastníci budou své výtvory fotit a postovat na FB Puzzlemánie, aby pak porota vybrala vítěze a odměnila ho zapůjčením vozu Peugeot na celý týden. Každý bude moci zároveň přispět i do sbírkové kasičky. Aby soutěž probíhala regulérně a sbírka byla v bezpečí, pomohou po celý týden partneři z Eurosecuru.

Přijďte do Europarku na 11. Puzzlemánii s Andreou Verešovou a andílky, skládejte puzzle, pomozte dětem z Motýlku a vyhrajte auto od společnosti Peugeot Kopecký, dlouholetého partnera soutěže a podporovatele Motýlku. Těšíme se na všechny.

11. PUZZLEMÁNIE:

Kdy: 9. listopadu 2019 od 12 hodin

Kde: Obchodní centrum Europark, Nákupní 389/3, Praha 10 - Štěrboholy

Vstupné: zdarma

Více informací: www.puzzlemanie.com a www.europark.cz

Pořádají: Komunitní centrum Motýlek, agentura Bezva Párty a Europark

Poděkování patří těmto hlavním partnerům:

Europark Praha, obchodní centrum

Kopecký, autosalony Peugeot

Dino Toys, producent puzzle, her, karet a dalšího hračkářského sortimentu

Nadační fond Porozumění, fond pro zlepšení komunikace mezi zdravotníky a pacienty

Formal Group, vydavatelství

Eurosecur, poskytovatel bezpečnostních a detektivních služeb

Dále děkujeme panu fotografovi Hugu Vítamvas a Ateliéru v továrně.

A co možná nevíte...

Sdružení na pomoc dětem s handicapy, z.ú. provozuje Komunitní centrum Motýlek na pražském sídlišti Černý Most od roku 2001. V centru denních služeb pomáhá dětem a mladistvým s nejrůznějšími typy zdravotního znevýhodnění, např. Downův a další syndromy (i vzácné), autismus, DMO. Druhou podporovanou skupinou jsou rodiny s dětmi sociokulturně i ekonomicky znevýhodněné. Lokalita Černého Mostu se potýká s řadou negativních specifik a více než 1000 osob zde žije pod hranicí chudoby. Třetím projektem je nízkoprahový klub pro děti a mládež do 18 let, kde nacházejí bezpečné zázemí pro trávení volného času, rozvoj dovedností, získání kamarádů, informací a také podporu při řešení různých starostí.

Bezva Párty zajišťuje kompletní program pro dětskou párty, dětský den, firemní akce apod., v nabídce malování na obličej, třpytivé tetování, tvarování balónků, soutěže pro děti i dospělé, hry, výtvarné dílny, nafukovací atrakce, balónková výzdoba či program dle individuálních požadavků.

Obchodní centrum Europark představuje svou atmosférou, designem a širokou škálou služeb nadčasové moderní centrum. K návštěvě a k nákupům motivuje jeho skvělá dopravní dostupnost, pohodlné a bezplatné parkování na 2100 místech, rychlé a pohodlné nákupy v 73 obchodech ve dvou podlažích, bohatá nabídka gastronomických a dalších služeb včetně Pirátského dětského světa zdarma.

V případě zájmu o další informace, prosím, kontaktujte:

Eriku Vosáhlovou, hlavní organizátorku akce, Komunitní centrum Motýlek

tel. +420 605 253 781, e-mail: vosahlova@motylek.org

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.


Zařazenopá 18.10.2019 19:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32264

Související témata

Andrea Hlaváčková
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V