18.10.19 Technická analýza: Fraktálni podobnost BTC 2018 a 2019, čeká nás propad na 7 000 USD?

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Vydrží support na 7 700 USD nebo propadneme na 7 000 USD? Fraktálni podobnost BTC. Co nás zaujalo?

Momentálně se nacházíme na 7 925 USD za kus BTC. Momentální 4měsíční dno na 7 700 USD nemusí ale vydržet. Moje teorie propadu na 7 000 vychází z rozsáhlého supportu který vidíme na grafu. 7 000 USD může být reálných i proto, že vidíme momentálně prolomení kanálu na BTC / USD. Moje teorie souvislého růstu z minulé predikce vychází z teorie růstu v kanále, který se momentálně zdá být prolomen.

Fraktálni podobnost BTC 2018 vs. 2019

Díváte se na momentálně 2 podobné grafy. Jeden pochází z roku 2018, kdy jsme propadli z 6 000 USD na 3 200 USD, a ten druhý z roku 2019, kdy jsme propadli z 10 500 na momentálních 7 925 USD.Při pohledu na graf výše vidíte, stejně jako v tomto roce, výrazný propad po triangle. Situace je zajímavá hlavně pro predikci a budoucnost v roce 2019. Pokud bychom vycházeli z roku 2018 a následné konsolidace, vidíme momentálně známky stejné konsolidace i v roce 2019. Mých 7 000 USD vychází ze supportu na 7 700 – 7 000 USD. Stejně jako v roce 2018 vidíme “jehlové dno,” to jsme ještě v roce 2019 nezaznamenali. Předpokládám, že by takový jehlový odraz by mohl nastartoval růst na BTC a ukončit konsolidaci.

Je tento jehlový odraz na 7 000 USD? Zřejmě to uvidíme v příštích týdnech / měsících.

Krátce na závěr:

V roce 2020 očekáváme halving na BTC v květnu. Předtím než ale uvidíme halving přijdou i Vánoce a v té době výběr zisků. Mnozí očakávají do halvingu v květnu nový ATH, mnozí očekávají dokonce ATH již v roce 2019. Momentální konsilidace může být přípravou na to, že půjdeme výrazně vzhůru, no ATH v roce 2019 bych už neočekával.

Nedávno vyšla studie Německé banky, která očekává 50 000 € za BTC v roce 2020. Osobně si myslím, že by se mohl BTC dostat na 17 000 USD za kus do halvingu v 2020, no po halvingu, stejně jako to bylo letos u LTC, bych znovu očekával propad, a tak zní teorie o novém ATH trochu jako pohádka, hlavně po propadu v létě 2019 a vymazání již téměř 5 000 USD na hodnotě BTC. Názor nechávám na každém z vás, toto je jen můj subjektivní pohled na možnosti v roce 2019 a 2020.

POZOR: Žádné údaje v článku nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
8 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Dejvus

Nechci to hejtit, ale co to proboha je ? Že to půjde dolů ? Vžďyť jste se chvástal, jak to poletí nahoru. Tyto schyzofrenní predikce už nejsou ani legrační. Posledně jsem četl, jak BTC poletí na 12 tis. Takže převlíkáte kabát ? Si to zkontrolujte – Autor (Jan Kvapil) to psal posledně pod bulvárním nadpisem : ” Trader, co predikoval zastavení propadu na 7 500 USD, teď říká: „BTC za 12 000 USD je blíž, než si myslíte!“ Porovnejte si to. Všiml jsem si, že každá jeho analýza se vždy vymyká analýzám jiných velmi uznávaných traderů… Co to píše o “teorii propadu?” Kde vzal suport až na 7 tis?
Rozumí tomu vůbec ? Kvalita technických analýz od něj je fakt hodnotou na nule, proč to nekontroluje někdo z vedení webu ? To jako fakt chcete, aby tyhle jeho bláboly lidi četli? Ještě ktomu píše pokaždé něco jiného. To ste si fakt najali amatéra…

Filcka

a to si zjistil až ted ? já se těm jeho blábolům už směji od začátku prázdnin jak tu psal hovna a konsolidace a v září to vypukne bude jízda jak blázen bitcoin má přeci silný fundament ala bakkt halving a podobné hovna .

Lakatsohi

Fundament s bakktem je davno pase,je potreba si vymyslet nejaky novy fundamenty.Tady je videt ubohost kryptomen,nikdo je vlastne nepotrebuje,ne ze bez nich to nejde.

Stanislav H.

Také si všímám kuriózních článků Jana K., bohužel je vydává stále dál. Myslím, že kvalitu tohoto autora nikdo z vedení nekontroluje, nikdo neřeší, zda je alespoň na hranici reálné predikce, nebo zda jde vůbec o jakousi analýzu. Na originálním slovenském magazínu – kryptomagazín.sk tento slovenský autor nic nevydává, zřejmě má volnost pouze na CZ scéně, kde jak vidíte jde pouze spíše o snůšku vtipných analýz, nebo spíše tipovaček s kolotočářskými nadpisy.

Na konkurenčním webu cryptosvět.cz sám o sobě píše, že je v cryptu plně ponořen pouze dva roky, to znamená že tomu nemůže rozumět natolik, aby mohl podávat rozumný výkon. Já po osmi letech v crtyptu se stále učím a nikdy bych si nedovolil po dvou letech takto chybné analýzy rozdávat veřejně, natož -jak vidíte- informace v dalším článku obrátit a dělat, že mi všechno vychází. Je ostudou, že tento člověk má právo vystupovat veřejně v záležitostech, kterým evidentně nerozumí.

Pavel

bakkt nevyšel tak to šlo dolů teď se hledá dno a stale se čaká na těch 7600-7200 a co piše on ber s rezervou není kam spěchat až se něco začne dít tak to poznáš 😀 a nikde není napsano, že to udrží ale to se pozná až na tej hranici

Huhulak

Jdětes tím už někam. 2 roky to je o ho*ně. Ty pohádky se už nedají číst.

pietro

Skvělý článek! Díky. 🙂

Stanislav H.

To je dobrá ironie :-))) Už to nechlastej….

spot_img