11.10.19 Technická analýza TRX/USD – Support máme, co dál?

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Tron našel alespoň na nyní svůj support na 0,013-0,011 USD. Co by mohlo následovat? Podíváme se na dnešní TA na TRX.

TRX a vývoj

Zdravím obchodníci, dnes se podíváme na graf TRX / USD. Jak můžete vidět, TRX ukončil triangl směrem dolů (falling triangle). Na grafu vidíme, že se momentálně TRX odráží směrem nahoru od svého supportu. Tento růstu je ale teprve náznakem růstu a nedá se považovat za definitivně zvrácení bear marketu.

Momentální support se nachází na 0,011-0,013 USD. Tento support tu máme už od roku 2018. Pokud by se měl TRX někde odrazit, tento support je vážným kandidátem.

Nyní trochu spekulace: Tyto ceny lákají mnoho obchodníků na nákup, stejné to bylo, i když TRX byl za 0,030 a za 0,020 USD. Je nutné být opatrný a hlavně pochopit jednu zásadní věc. Investice do krypta je dlouholetá záležitost, časy, kdy jsme plánovali na měsíce, jsou dávno pryč.

Závěr

Na grafu TRX vidíme v roce 2019 top hodnoty na 0,039 USD. Pokud počítám hodnoty od 01.01.2019 a top hodnoty 25.06.2019, TRX udělal up o 112%. Od 01. 01 dodneška je TRX v ztrátě 15%.

Těžko se vyznat v TRX a předvídat, co bude následovat. Můj osobní názor je, že TRX nyní bude vytvářet triangl odrazem od supportu. Konec triangl nahoru nebo dolů? To budeme vědět v následujících týdnech. Mírně přiznávám, že jsem optimistický a vidím to tak na 51%.

POZOR: Žádné údaje v článku nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik.

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img