09.10.19 Trader, co predikoval zastavení propadu na 7500, teď říká: „BTC za 12 000 USD je blíž, než si myslíte!”

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Bitcoin: 7500 USD bylo klíčových na odraz nahoru. Musíme ale počkat na velryby, které momentálně nakupují za cenu, kterou o pár měsíců prodají s 50 – 100% ziskem.

Tip: Chcete sledovat aktuální kurzy kryptoměn v reálném čase? Můžete ZDE přímo na Kryptomagazinu.

Celý propad na BTC/USD páru začal 06. 09. 19. Jak můžete vidět na grafu, mám zakreslenou resistance line uprostřed trianglu. Samozřejmě všichni tento propad vnímáme více od pondělí 23. 09., kdy byl spuštěn Bakkt.

Konec trianglu spolu se spuštěním Bakktu a silným trendem odporu spustil lavinu propadů na BTC. Situace je podobná jako v létě 2018, když jsme se dlouho drželi na 6 000 USD za BTC. V poslední TA zde jsme mluvili o zastavení propadu na 7500 USD supportu a vytvoření konsolidace. Graf vypadal následovně:

Momentální situace dává za pravdu poslední predikci. BTC se v prvé dny konsolidace pohyboval mezi 7700 USD a 8400 USD. Konsolidace na BTC je tak zřejmá. Podle TA patternu v pravém horním rohu grafu vidíme, co bude následovat.

Celé ukončení Bitcoinu na možných 7500 USD (support) jsme poprvé zmínili v naší TA, kde jsme predikovali propad po Bakktu, jak naznačoval i Wall Street.

Na grafu už vidíme konsolidaci, kterou jsme predikovali v poslední TA. Tato konsolidace dá prostor a čas pro velryby kumulovat BTC za tyto ceny, které do Vánoc prodají s 50 – 100% ziskem.

Dominance na BTC

Bitcoin čeká v květnu 2020 halving. To bude lákat investory aby množili BTC. Obávám se ale o altcoiny, které během léta zaznamenaly až 70% propad. Jejich fundamenty témeř neexistují, až na Ethereum 2.0. Není tak důvod na velké investice do altcoinů od velryb, a tak, jako po celý rok 2019, se obchodování altcoinoů proti BTC páru nedoporučuje.

V poslední dny jsme zažili propad dominance BTC z 72 % na topu pro rok 2019 (nejvyšší procento za poslední 4 roky), až k současným 66,6 %, které v minulosti mnohokrát znamenaly změnu směru.

Zhodnocení

V minulosti byl Bitcoin prohlášen za mrtvý a poté působivé vzrostl. Ale prozatím potenciál pro větší zapojení Wall Streetu podle grafu výše není. Stagnace bulls trvá již téměř 4 měsíce. Otázkou je, bude 7 500 USD support odrazem k růstu na 12 300 USD?

POZOR: Žádné údaje v článku nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik!

Co číst dále

Jak je to s rizikem 51% útoku u Bitcoinu?

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
8 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Petr

Ježíši kriste tj týden staré

Stanislav Měchura

Autor tohoto článku Jan K. by se měl věnovat něčemu jinému a opustit tento poměrně seriózní web. Pominu-li opisování predikcí ze zahraničních webů a hromadu nesmyslných spekulací, nelze si nevšimnout lživých “klikbejtů” a opakujících se vět již řečených v jiných sekcích. Současný nadpis (stejně jako jeho jiné nadpisy) který upozorňuje na Tradera, co predikoval zastavení propadu na 7 500 USD a říká, že 12 000 USD je blíž, než si myslíme – láká čtenáře na přečtení článku, aby zjistil o této predikci více. Bohužel se o tom nedočteme nic, jde jen o lákací bulvární nadpis.

V šestém odstavci je vyloženě lež, stejně tak jako v jiných odkazech, kde Jan K. píše o tom, že někde v nějakém odkazu něco predikoval. V 6 odstavci je uvedeno : ” Celé ukončení Bitcoinu na možných 7 500 USD (support) jsme poprvé zmínili v naší TA, kde jsme predikovali propad po Bakktu, jak naznačoval i Wall Street. ” – Dvě velká písmena TA jsou odkazem na článek o údajné predikci, kde ovšem je pravý opak, není psáno o žádném propadu o Bakktu, ale o Bull runu, že půjde BTC nahodu právě kvůli Baktu. Bláboly uzavírá stále se opakující info pod hlavičkou “Závěr”, kde autor stále kopíruje stejný odstavec s malými změnami začínající na ” V minulosti byl Bitcoin prohlášen za mrtvý a poté působivé vzrostl. Ale prozatím potenciál pro větší zapojení Wall Streetu…”

Není to poprvé co si všímám různých opakujících se nesmyslů právě pouze u Vás, proto jsem se rozhodl něco málo napsat. Jane K., opisování ze zahraničních webů už nikdo ani nekomentuje (je to asi národní sport) ale chtělo by do toho dát i něco svého, neopakovat odstavce, nepsát bulvární nadpisy a nekopírovat vyložené spekulace, jinak si čtenář může myslet, že jste náctiletý nadšenec do “COPY – PASTE” bez vlastního názoru. Žádnou predikci jsem zde mimochodem od Vás neviděl, vše je zakončeno kolotočářskými výkřiky s otazníky, nebo dětskými dotazy jako je ” půjde BTC nahoru ? Uvidíme další Bull run ? Uvidíme něco podobného i na BTC / USD páru? Půjde BTC přes 8 000 USD ? Začnou noví investoři přes Bakkt v pondělí hned long pozicemi? ….. Tohle nejsou predikce, ale hádanky, na které si máme sami odpovědět. Chvástání, že jste někde něco predikoval je pak absolutně mimo, nehledě na to, že když už něco náhodou od boku vystřelíte bez otazníku, tak se v 80% pletete a pak se to snažíte maskovat. Nic neumíte, jen opisujete, hádáte a píšete co už je jinde psáno v angličtině. Vaše články jsou zde naprosto zbytečné a matoucí.

Dariusz Matuszyński

Dobrý den, viz vaše další komentáře, nic necenzurujeme, váš názor se vždy dostane k dalším lidem 🙂 Schvalování se provádí ručně a někdy tak může několik hodin trvat, než se k tomu někdo dostane. U přispěvatelů kteří dávají slušné komentáře bez vulgarit, dojde po jistém čase k automatické publikaci jejich příspěvků, aniž by musely procházet ruční kontrolou, děkujeme za pochopení, jsou zde lidé kteří nechtějí přispívat ale jen osočují nebo píší sérii sprostých slov bez dalšího významu, takovéto komentáře pak nepouštíme mezi naše slušné čtenáře…

Stanislav H.

Děkuji za vysvětlení, ale výše uvedený příspěvek jsem dal již předevčírem a zveřejněn nebyl, dal jsem ho znovu včera což již jak koukám prošlo. Nejde o nic osobního, byl jsem u zrodu kryptokingdom, u vás i u Majka a nikdy jsem nepustil křivého slova. Co však předvádí Jan K. je pod úroveň seriózního webu, proto jsem musel něco napsat. Ostatní autoři jsou Ok a píší výborně. Jan K. to dehonestuje kolotočářským výstupem s bulvárními prvky, které jsou okořeněny lží. Vidí to lidé s nimiž jsem v kontaktu, vidí to lidé z chatu, telegramu a vidí to i kolegové v práci, co váš web denně čtou. Nikdo ovšem nemá čas psát nějaký koment.

Stanislav H.

Já nemám důvod tady psát něco co není pravdou, jsem v kryptu ponořený 8 let a jsi první, kdo naprosto vybočuje natolik, že na to musím reagovat. Neviděl jsem od tebe žádnou predikci, můžeš mi nějakou ukázat ? Stále se opakují články ” včerejší predikce mi vyšla, můžete se podívat zde.. apod.,” jenže když se tam podívám, žádná tam není, nebo je tam naprostý opak. Ano, vadí mi tvoje sebechvála, protože je to lež. Buďto cituješ nějakého jiného autora, nebo napíšeš nějakou větu s otazníky ve stylu : “Půjde zítra BTC nahoru?” a druhý den tomu říkáš predikce, která ti vyšla. To je jen otázka, Jane K, to není predikce, stejně jako vše ostatní – i to co jsi napsal včera dne 10.10 v TA. BTW: V TA děláš pouze ucelený souhrn informací + nějaké citace od jiných autorů a popíšeš nějaký stav, který téměř vždy končí nějakými otázkami jako když někdo uvažuje nahlas, ale jinak nic neví. Hraní s otazníkami je známka toho, že si nejsi ničím jist, nemáš ani po rozboru v ničem jasno a necháváš to zcela otevřené, aby si čtenáři mysleli cokoli. Predikce vypadá naprosto jinak. Kdybys byl v předpovědi počasí, lidé by slyšeli jen slova typu: “Vypadá to, že je nějak zataženo, bude zítra pršet ? Vidím vycházet sluníčko, bude dnes 20 stupňů ? Anebo bude večer méně než 15 stupňůl ? ….. ” Druhý den po této předpovědi by jsi říkal : ” Vidíte, já jsem včera přesně předpověděl, že bude 15 stupňů! ” Přesně to je tvoje TA. Otazníky otočíš v predikci, nebo si ji prostě vymyslíž, že jako nějaká byla včera řečena. Takhle se prezentuješ a dokonce odkazuješ na články, kde žádná predikce není, nebo je naprosto opačná jak už jsem psal dříve. Stačí se na to podívat.

Ano, mohu tvé články nečíst – ale také na ně mohu říci svůj názor, protože Kryptomagazín sleduji s kolegy od samotného vzniku a tvé články zde jaksi kazí dojem nejen mě. Přemýšlej jednoduše – když už děláš TA a má tam být jakási predikce, tak aťo vypadá jako predikce, ne jako kolotočářská hádanka. Když si myslíš, že ti nějaká predikce vyšla, přečti si znovu článek, který jsi psal, protože se ti z nějakého důvodu stává, že ta údajná predikce tam není, nebo je zcela opačná. A na závěr – když chceš být pro web užitečný (ne jen brát peníze) musíš se zalíbit lidem co to čtou, jinak tě budou na sítích hejtovat a lidi sem přestanou chodit, protože si budou myslet něco o amatérismu. Když ses na tohle dal a máš honorář, dělej svou práci tak, jak ji dělají ostatní redaktoři tohoto webu, na které mimochodem nemám jedinou výtku.
Good luck

Stanislav H.

Dnes jsem zjistil zajímavou změnu – Všiml jsem si, že byly články Jana K. hodně úmyslně poopraveny. Hmmm… tak tahle se dělají zprávy ? Zpětně si vymyslet souvislosti, aby ty výmysly seděly.. ? Výýýborně… To jsem opravdu na tomto webu nečekal…

Lukas

co to zase být za pablb

spot_img