Během včerejší krvavé párty na BTC se vyskytlo masivní prémium na Coinbase

0
(0)
Kytka
Kytkahttps://kryptohodler.cz/
Člen týmu KM od začátku roku 2018. Zástupce hodlerské komunity, zakladatel webu KryptoHodler.cz. Autor se zaměřením na zajímavé novinky z kryptosvěta, propagátor finanční svobody a osobního rozvoje. Kytka je oddaný šiřitel "semínek" pozitivního přístupu k životu a snahy o změnu k lepšímu.

Co se včera stalo s cenou Bitcoinu už všichni víme. Já jsem dnes psal o tom, že není nutné panikařit. Vyskytlo se však několik zajímavých věcí. Mezi ně patří i šílené prémium na Coinbase, kde byla podle svědků šance na slušnou arbitráž.

Šílené prémum na BTC na Coinbase

Pro některé obchodníky nebyl propad BTC překvapením. Ale tomu se v tomto článku věnovat nebudeme. Během krvavého večera na kryptomarketu se totiž stalo několik neméně zajímavých věcí. Některé z nich byly zmíněny v dnešní analýze BTC / USD. Patří k nim přesun 37 225 BTC uprostřed chaosu na trhu. A patří k nim také prémium na Coinbase.

Během hodinové červené svíce o velikosti 900 dolarů se stupňovala panika. Na některých burzách se Bitcoin krátce dotkl úrovně 8000 USD, což dnes přetřásá řada zahraničních webů. Během bouřlivých večerních hodin se objevily obrovské cenové rozdíly na různých burzách po celém světě.

Hodlonaut si něčeho všiml

Hodlonauta si možná pamatujete, když na něj vypsal odměnu Craig Wright poté, co ho Holdonaut označil za lháře a falešného Satoshiho. Jeho BSV byl tehdy za útoky svého šéfa na komunitu delistován z Binance. Hodlonaut si během včerejšího krváku všiml, že někdo zběsile přikupuje na Coinbase.

„Někdo hromadí jako blázen na Coinbase. Obrovské nákupy za obrovské prémium.”

Zaznamenali to pochopitelně také další svědci. Např. analytik Josh Rager, který ve svém tweetu uvedl, že prémium, tedy navýšení ceny, Bitcoinu dosahovalo na Coinbase 400 až 500 dolarů. Alex Krüger pak částku dokonce navýšil, když poznamenal, že zahlédl „divoký 600 $ spread mezi Bitmexem a Coinbase. 8150 $ vs 8750 $.”

Ti, kdo byli dostatečně rychlí, mohli získat zajímavé zisky prostřednictvím arbitráže. Kryptoměny tradičně poskytují velmi zajímavé příležitosti na to, jak se v kryptosvětě „zabavit.“ Arbitráž, tedy využití rozdílu ceny jedné kryptoměny na více burzách, k nim bezpochyby patří, byť je to hra spíše pro jedince s vysokým množstvím kapitálu a určitě není bez rizika.

Závěr

Masivní prémum se vyskytlo na Coinbase během včerejší krvavé BTC párty. V krátkém časovém rozpětí podle svědků rozdíl dosáhl až 600 dolarů na jedné minci. Podle Hodlonauta byl způsoben něčím šíleným příkupem. Že by si někdo nechtěl nechat ujít příležitost na levný nákup?

Co číst dále

[Rozhovor] Markéta Šichtařová, Next Finance: Přežije jen zlomek dnešních kryptoměn

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
2 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Petr

🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳šílený přikup ….

No a proč nenakupuje teď na 8200 bez šilení🥳🥳🥳🥳

Petr

Každopádně bych si tipnul ještě jeden vyplách. V prvním kole se vysypalo naivní osly kteří si mysleli že zbohatnout a ted druhém kole potřebujeme vyhodit ty chytřejší co si počkali. Pak až můžeme jít nahoru . Trefil jsem v prvním kole perfektně hranici 7800 kterou jsem tady predikoval už před půl rokem jen pro info z 3,7 na 13,8 minus 2/3 je 7,8 což bylo přesne ale vzhledem tomu že potřebujeme vysypat druhé kolo myslim že už pod hranicí 7,5 nepůjdem otázka jestli se podaří vůbec prorazit 7,8 a jestli ano bude to jako na gumě. Jo a RSI je velice nízko takže šance na růst tu bude.
Je to jen úvaha ne návod. A teď do mně rád se něčemu příučím.

spot_img