SANY zaznamenala nejlepší 1. pololetí v historii

Prodeje ve výši 43,4 miliardy RMB zdvojnásobily čistý zisk na 6,7 miliardy RMB - Společnost SANY Heavy Industry zaznamenala nejlepší 1. pololetí v historii

Společnost SANY Heavy Industry dne 29. srpna zveřejnila pololetní zprávu za rok 2019. Podle této zprávy dosáhla společnost SANY v první polovině roku 2019 provozního příjmu 43,386 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 54,27 %; čistý zisk připadající na akcionáře činil 6 748 miliard RMB, což představuje meziroční nárůst o 99,14 %. Jedná se o nejlepší výsledky od založení společnosti SANY.

SANY Changsha Industry Park

Základní konkurenceschopnost stále roste a tržby výrazně rostou

Podle pololetní zprávy činí tržby z prodeje bagrů v první polovině roku 2019 15,91 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 42,56 %. Již devátý rok po sobě tržby z prodeje rýpadel SANY řadí tuto společnost na první místo na čínském trhu.

Betonové stroje dosáhly tržebních výnosů ve výši 12,923 miliardy RMB, což je meziroční nárůst o 51,17 %, řadí se tak na první místo na světě a stále rozšiřuje své výhody. Tržní podíl jeřábů se výrazně zvýšil, tržby dosáhly 8,5 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 107,24 %.

Tržby z prodeje zatloukačů kůlů dosáhly 2,964 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 36,87 % a první místo v Číně. Tržby z prodeje silničních strojů dosáhly 1,250 miliardy RMB, což je meziroční nárůst o 43,87 %. Mezi silničními stroji patří tržní podíl finišerů společnosti na první místo v Číně.

Nejlepší výsledky v historii

Díky vysoké úrovni provozu se ziskovost společnosti SANY významně zvýšila. Marže celkového hrubého zisku dosáhla 32,36 %, což představuje nárůst o 0,72 % oproti stejnému období roku 2018; marže prodeje netto činí 15,99 %, což je o 3,49 % více než ve stejném období roku 2018. Čistý zisk připadající na akcionáře je 6,748 miliardy RMB, což je meziroční nárůst o 99,14 % a také historicky nejvyšší úroveň ve stejném období.

Náklady jsou efektivně řízeny a míra nákladů na období představovala 11,8 %, což je významný pokles o 2,63 % oproti stejnému období v roce 2018. Jedná se o nejnižší úroveň nákladů v historii.

Čistý peněžní tok společnosti SANY z provozních činností vykazovaného období dosáhl 7,595 miliardy RMB, což je meziroční nárůst o 22,1 % a historický rekord.

Aktivní propagace digitální a inteligentní transformace

Společnost SANY se aktivně věnuje digitální a inteligentní transformaci, zejména se zaměřuje na online správu včetně prodeje, výzkumu a vývoje, dodavatelského řetězce, výroby a provozu. V první polovině roku dosáhla společnost SANY výrazného zvýšení výrobní kapacity bez přidání nového zařízení. A hodnota výstupu na obyvatele je v celosvětovém stavebním strojním průmyslu na přední úrovni.

Společnost SANY se navíc snaží vytvářet hodnotu pro zákazníky propojením jejich zařízení na internetu, aby jim pomohla shromažďovat údaje o spotřebě paliva, provozní rychlosti, poloze a průběhu služeb v reálném čase. SANY také zkoumá online prodej a služby s cílem zlepšit marketingové schopnosti a efektivitu poprodejních služeb.

S postupující internacionalizační strategií zahraniční trh neustále roste

Výnosy z mezinárodního prodeje dosáhly v prvním pololetí roku 2019 7,026 miliardy RMB, což představuje meziroční nárůst o 15,34 % a zvýšení hrubého zisku o 1,2 %. Export strojů SANY udržuje relativně rychlý růst, mnohem vyšší než v odvětví těžkých strojů na celém světě, a podíl na světovém trhu se neustále zvyšuje. Prodej ve většině zámořských regionů, jako je Indonésie, Indie, Evropa a Spojené státy, dosahuje rychlého růstu.

SANY využívá výhod zahraničního obchodního uspořádání a využívá příležitosti iniciativy „Pásu a cesty" k silné propagaci své internacionalizační strategie.

Kromě toho společnost SANY na zahraničních trzích pozitivně pokročila nejen v oblasti služeb, ale také ve výstavbě systémů zastoupení a systémů náhradních dílů.

Významné inovace ve výzkumu a vývoji

Do konce června roku 2019 bylo podáno celkem 8 923 patentů a bylo schváleno 7 289 patentů. V čínském průmyslu se jedná o první místo jak v počtu přihlášek, tak i schválených patentů.

Společnost SANY se také věnuje otevřenému výzkumu a vývoji, jako jsou simulační technologie, a uvedla na trh řadu vysoce konkurenčních a inovativních produktů. Reprezentativní nové produkty zahrnují hlavně:

Rypadlo na dálkové ovládání SY415: V těžkém strojním průmyslu je to poprvé, kdy byla do rypadla na dálkové ovládání zavedena technologie 5G. Při účasti na „Světové konferenci mobilní komunikace" v Šanghaji byla realizována ukázka provozu rypadla na dálkové ovládání v reálném čase daleko v Luoyangu.

Kompaktní pásové rypadlo SY155U: Je vybaveno motorem šetrným k životnímu prostředí, který splňuje emisní normu EPA úrovně 4 Final/EU IV. Kromě toho má velmi malý poloměr otáčení a multifunkční pomocný potrubní systém, který je vhodný pro městské inženýrství, údržbu silnic, horské lesní cesty atd. Flexibilní, pohodlný a multifunkční, dokáže vyhovět požadavkům zákazníků v Evropě, USA a na dalších zahraničních trzích.

Terénní jeřáb SAC1300T: Se 7 sekcemi teleskopického hlavního ramene ve tvaru písmene U o délce 73 m může dosáhnout plného pokrytí hmotnosti 100 tun. Má také pětinápravový podvozek a podpěry ve tvaru písmene H, které uspokojí potřeby zákazníků na různých staveništích.

Skupina strojů pro stavbu silnic bez posádky: Nezávisle vyvinutý online řídicí systém pro bezpilotní pneumatikové válce, bezpilotní tandemové válce a bezpilotní finišery. Systém je vybaven mobilním bezpilotním řídicím centrem, které dokáže realizovat inteligentní konstrukční propojení různých typů zařízení a více zařízení najednou. Také se jedná o první inovaci v oboru.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/971934/SANY_Group_Industry_Park.jpg

KONTAKT: SANY Group, +86-731-85835199

PROTEXT


Zařazenoút 10.09.2019 09:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31969

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.