Vývoj systému elektrického pohonu BENTELER

Vývoj systému elektrického pohonu BENTELER získává na dynamice: spolupráce s renomovanými výrobci automobilů

- BENTELER spolupracuje s renomovanými výrobci automobilů na implementaci systému BENTELER Electric Drive System (BEDS) - modulární platformové řešení pro elektromobily připravené pro sérii.

- Mezi partnery v oblasti výroby elektrických vozidel patří mezinárodní společnosti, jako jsou Automobili Pininfarina, Německo a Evergrande, Čína. Naše systémy využijí jako základ architektury podvozku budoucích elektrických vozidel.

- BEDS bude poprvé představen v Evropě na IAA 2019 u stánku vývojového aliančního partnera Bosch.

- BEDS šetří výrobcům vozidel několik let vývoje a testovacích cyklů, což jim umožňuje vstoupit do sériové výroby mnohem rychleji než obvykle.

BENTELER představil svůj Electric Drive System 2.0 široké veřejnosti poprvé v dubnu 2019 na veletrhu Auto Shanghai. Od té doby získal na dynamice. Z důvodu implementace tohoto podvozku začal BENTELER spolupracovat s renomovanými výrobci. Toto navazuje na nedávno oznámenou strategii společnosti, která má zvýšit její zaměření na klíčové podnikání.

The BENTELER Electric Drive System 2.0 is a series-ready, modular platform solution for electric vehicles. (Copyright: BENTELER).

Ralf Göttel, CEO BENTELER Group: „Neustále realizujeme naši firemní strategii stanovenou do roku 2025, dále rozvíjíme naše hlavní podnikání a doplňujeme jej o řešení pro elektromobilitu. Tím vyvíjíme řešení šitá na míru našim zákazníkům, aby uspěli ve vysoce konkurenčním prostředí. Spolupráce je dalším důležitým krokem tímto směrem."

Spolupráce s Automobili Pininfarina, výrobcem prémiových sportovních vozů

Společnost BENTELER dnes oznamuje strategickou spolupráci se společností Automobili Pininfarina, prémiovým výrobcem sportovních automobilů. Spolupráce zahrnuje vývoj platformy pro elektrická vozidla. Prvním modelem vyvinutým společností Automobili Pininfarina na základě systému BENTELER Electric Drive System bude elektrický SUV. Očekává se, že bude spuštěn do výroby v roce 2022.

Michael Perschke, CEO Automobili Pininfarina, vysvětluje: „Vybrali jsme si BENTELER, protože je předním světovým partnerem pro automobilový průmysl. Se společností BENTELER integrujeme silnou kompetenci, pokud jde o podvozek a strukturu karoserie, spolu s rozsáhlým know-how v oblasti elektrické mobility. Jsme přesvědčeni, že díky spolupráci se společností BENTELER můžeme uvést na trh skutečně inovativní, výkonnou platformu elektrických vozidel, která urychlí přijetí bezemisního motorismu. Jsme nadšeni, že můžeme s BENTELEREM spolupracovat při posuzování potenciálu platformy pro řadu skutečně výkonných elektromobilů."

Spolupráce s Evergrande, čínským nováčkem v automobilovém průmyslu

Minulý týden podepsali Evergrande a BENTELER smlouvu na implementaci systému elektrického pohonu BENTELER. Na základě této platformy bude Evergrande vyvíjet architekturu podvozku svých plánovaných elektrických vozidel.

Pro společnost Evergrande jsou výhody spolupráce se společností BENTELER jasné: nová elektrická vozidla Evergrande se musí vyvíjet směrem k prvotřídní základní technologii a prvotřídní kvalitě produktů. BENTELER, jako přední světový partner v automobilovém průmyslu, to umí. BENTELER přináší komplexní know-how pro vozidla a vysoce diferencované odborné znalosti v oblasti e-mobility.

Rozvojové partnerství s Bosch: systém elektrického pohonu BENTELER 2.0 u stánku Bosch na IAA 2019

Již v dubnu 2019 BENTELER oznámil, že vstoupí do rozvojové aliance se společností Bosch. Na IAA 2019 nyní obě společnosti společně představí evropské veřejnosti BENTELER Electric Drive System 2.0 na stánku Bosch.

V rozvojové alianci obě společnosti kombinují své know-how pro systémovou integraci mobilních modulárních elektrických platforem - tzv. podvozek. Obě společnosti chtějí lépe porozumět požadavkům, které koncept podvozku klade na výrobky a systémy, a dále je rozvíjet tak, aby se perfektně hodily. BENTELER dobře chápe požadavky, které podvozek klade na výrobky a systémy v automobilovém průmyslu a odpovídá za mechanickou integraci. To zahrnuje integraci těchto component, subsystémů a bateriového systému do systému BENTELER Electric Drive System 2.0. Bosch poskytuje elektrické a elektronické komponenty a subsystémy (např. řídicí jednotka vozidla, elektrické pohony, řízení, brzdové a asistenční systémy), včetně softwarové a systémové integrace a inženýrských služeb. Oba partneři budou pracovat přímo se zákazníky. Těží z testovaného designu a plošného řešení pro elektrická vozidla, které je připraveno k okamžité realizaci.

Na míru šitá řešení elektromobility urychlují růst zákazníků

Systém pohonu BENTELER Electric Drive System 2.0 je ukázkou kompetence společnosti BENTELER v oblasti strojírenství a zpracování kovů. To sahá od komponent a modulů pro aplikace podvozku, karoserie a motoru a výfukových systémů až po modulární systémová řešení pro elektromobilitu.

Marco Kollmeier, viceprezident obchodní jednotky Elektromobilita v BENTELER Automotive, říká: „Elektrifikace v automobilovém průmyslu neustále postupuje vpřed. Je to způsobeno megatrendy, jako je udržitelnost, snižování emisí a měnící se požadavky na mobilitu. Výsledkem je, že výrobci automobilů stále více hledají pre-validovaná systémová řešení. Tato řešení poskytují jednoduchý a spolehlivý způsob výroby elektrických vozidel a jejich rychlého uvedení na trh. Přesně to nabízí systém BENTELER Electric Drive System 2.0. "

O společnosti BENTELER

BENTELER je mezinárodní rodinná společnost, která slouží zákazníkům v automobilovém průmyslu, energetice a strojírenství. Jako strategický a inovativní partner navrhujeme, vyrábíme a distribuujeme výrobky související s bezpečností, systémy a služby.

Skupina je zastřešena strategickým managementem holdingu BENTELER International AG se sídlem v rakouském Salzburgu a je rozdělena do tří divizí: BENTELER Automotive, BENTELER Steel/Tube a BENTELER Distribution. Ve finančním roce 2018 činily příjmy skupiny 8,072 miliardy EUR. Našich přibližně 30 000 zaměstnanců ve 141 pobočkách ve 38 zemích nabízí prvotřídní výrobní a distribuční kompetence - všichni se věnují poskytování prvotřídních služeb všude tam, kde nás naši zákazníci potřebují. Díky technologické dokonalosti a efektivní implementaci dodržujeme naše sliby. Děláme vše s odvahou, ambicí a respektem a nikdy se nevzdáváme.

www.benteler.com

O společnosti BENTELER Automotive

BENTELER Automotive je vývojovým partnerem předních světových výrobců automobilů. S přibližně 26 000 zaměstnanci a více než 70 provozy v přibližně 25 zemích vyvíjíme řešení šitá na míru našim zákazníkům. Naše výrobky zahrnují komponenty a moduly v oblasti podvozků, karoserií, motorů a výfukových systémů, jakož i řešení pro elektrická vozidla.

www.benteler-automotive.com/

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/972354/BENTELER_Electric_Drive_System_2_0.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/972355/Future_Automobili_Pininfarina_product_portfolio.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/972353/Automobili_Pininfarina_EV_platform_vision.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/966204/Benteler_Logo.jpg

KONTAKT: BENTELER International AG, Birgit Held, Vice President Corporate, Communications/Marketing, Salzburg, Austria, Phone: +43-662-2283-101040, Mobile: +43-664-88361890, E-Mail: public.relations@benteler.com; BENTELER Automotive, Dr. Yves Ostrowski, Head of Communications/Marketing, Paderborn, Germany, Phone: +49-5254-81-307610, Mobile: +49-172-5727257, E-Mail: public.relations@benteler.com

PROTEXT


Zařazenoút 10.09.2019 09:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31970

Související témata

Důchodový systém | Vývoj cen
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V