Mezinárodní konference IGC 2019

Mezinárodní konference IGC 2019 společnosti Young Living Essential Oils vzala Salt Lake City útokem

Více než 32 000 osob vycestovalo do Salt Lake City za oslavou 25. výročí společnosti Young Living

Společnost Young Living Essential Oils, světový lídr v oblasti éterických olejů, úspěšně zakončila svou mezinárodní konferenci 2019 International Grand Convention (IGC). Konference IGC je přední vzdělávací, poznávací a společenská událost společnosti Young Living. Akce se koná každé léto v Salt Lake City a sdružuje členy organizace pro další vzdělávání v oblasti osvědčených postupů, nových inovací, vývoje a využití éterických olejů a souvisejících wellness produktů nabízených společností Young Living.

V letošním roce oslavila společnost Young Living uvedení řady doplňků výživy, make-upu ze své make-upové řady Savvy Minerals®, deodorantů bez obsahu syntetických látek, zubní pasty a nového difuzéru ve tvaru sovy pro děti. Mezi hlavní události konference v roce 2019 patřil inspirativní klíčový projev nejprodávanějšího autora deníku New York Times Johna C. Maxwella, prohlídky nedávno otevřeného globálního ředitelství společnosti Young Living a levandulové farmy Mona, let největší vzducholodí, která se kdy vznášela nad Utahem, a závěrečný koncert kapely Imagine Dragons. S pomocí Guinness World RecordsTM vytvořili členové Young Living také nový světový rekord nejvyššího počtu otisků rtů na zdi za týden jako součást rekordu Clean Kisses Record, značkové akce pro řadu make-upů Savvy Minerals společnosti Young Living.

Společnost Young Living a její výzkumný ústav D. Garyho Younga, který si zachoval svou autoritativní pozici v oblasti výzkumu éterických olejů, také oznámili partnerství s NASA a Mezinárodní vesmírnou stanicí (ISS). V prvním partnerství tohoto druhu budou subjekty zasílat éterické oleje a semena rostlin Mezinárodní kosmické stanici ke studiu účinků slunečního záření na účinnost produktů z éterických olejů. Po dobu jednoho měsíce budou vzorky umístěny na ISS, kde mohou být vystaveny slunečnímu záření a poté porovnány se stejnými vzorky ponechanými na Zemi.

Generální ředitelka a spoluzakladatelka společnosti Mary Young poznamenala, že „za 25 let se společnost Young Living Essential Oils rozrostla ze snu mého manžela a zakladatele Young Living D. Garyho Younga na odkaz, který po celém světě šíří více než 6 milionů členů. Konference IGC 2019 znamená milník, na kterém budeme i nadále stavět. Naše láska k éterickým olejům a zemi, ze které pocházejí, bude v následujících 25 letech a déle globálním zaměřením této společnosti, protože nejvíce usilujeme o udržitelnost a pokračujeme ve zvyšování laťky pro náš průmysl v oblasti vědy, standardů a etických zdrojů."

Mezinárodní konference IGC 2019 se zúčastnilo více než 32 000 osob, které přijely ze 43 různých zemí na oslavu stříbrného výročí společnosti a do místní ekonomiky přidaly odhadem 23 milionů USD. Příští mezinárodní konference společnosti Young Living je naplánována na 17. - 20. června roku 2020.

O společnosti Young Living Essential Oils

Společnost Young Living Essential Oils sídlící v Lehi v Utahu je světovým lídrem v oblasti esenciálních olejů a nabízí nejkvalitnější dostupné produkty s přírodními oleji. Společnost Young Living přistupuje ke svému vedoucímu postavení v průmyslu zodpovědně a nastavuje standardy kvality vlastním přísným výrobním postupem Seed to Seal®, který zahrnuje tři klíčové pilíře: zdroje, vědu a standardy. Tyto hlavní zásady pomáhají společnosti Young Living chránit planetu a poskytovat čisté a autentické produkty, které mohou její členové s důvěrou používat a sdílet s přáteli a rodinou. Produkty společnosti Young Living, které všechny pocházejí z podnikových farem, partnerských farem a dodavatelů s certifikátem Seed to Seal, nejenže podporují zdravý životní styl, ale poskytují také příležitost pro více než 6 milionů globálních členů, aby našli pocit účelu a celkového blahobytu prostřednictvím přizpůsobení práce svým hodnotám a vášním. Více informací naleznete na webových stránkách YoungLiving.com, sledujte @youngliving na Instagramu nebo navštivte na síti Facebook.

Kontakt pro média

Pro dotazy z médií kontaktujte prinquiries@youngliving.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/951850/IGO_Salt_Lake.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/323110/Young_Living_Essential_Oils_Logo.jpg

PROTEXT


Zařazenočt 25.07.2019 15:07:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31744

Související témata

Mezinárodní měnový fond
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V