Suning.com byla na seznamu Fortune Global 500

Společnost Suning.com byla na seznamu Fortune Global 500 za rok 2019 uvedena s provozním ziskem 37 miliard USD

Suning.com, dceřiná společnost skupiny Suning Holdings Group („Suning"), byla uvedena na seznam Fortune Global 500 pro rok 2019 s provozním ziskem 37 miliard USD, což je již potřetí, kdy se od roku 2017 objevila na tomto seznamu. Společnost Suning.com si ve srovnání s loňským rokem polepšila o 94 míst, díky čemuž je jednou z 5 nejrychleji rostoucích firem na seznamu.

Fortune Global 500 je nejznámějším a nejautoritativnějším seznamem hodnotícím největší světové společnosti. Počet zařazených čínských společností od roku 2008 značně vzrostl, v letošním roce dosáhl 129 firem a poprvé v historii byl první z hlediska kvantity.

Seznam ukazuje, že celkový provozní zisk 500 kótovaných společností v letošním roce činil téměř 32,7 bilionu USD s meziročním nárůstem o 8,9 %. Zatímco společnost Suning.com zaznamenala v roce 2018 úspěch s provozním výnosem ve výši 37 miliard USD, zvýšeným o 30,35 %, který výrazně převyšuje průměr v odvětví.

Suning.com jako přední čínská maloobchodní společnost zahájila v roce 2009 svou online transformaci a nakonec se stala průkopníkem, který dosáhl vyrovnaného růstu online a offline prodeje. Pololetní zpráva společnosti Suning.com za rok 2019 ukazuje, že očekává zvýšení čistého zisku 2,1 miliardy juanů na 2,3 miliardy juanů (přibližně 300 milionů až 330 milionů USD) v první polovině roku.

Společnost Suning získala počátkem roku síť prodejen Wanda Department Store a v červnu oznámila akvizici 80% podílu společnosti Carrefour China. Tím se výrazně zvýší síla obchodních domů a kategorií rychloobrátkového spotřebního zboží (FMCG) společnosti a dále rozvine maloobchodní nabídka všestranného prodeje zboží všech kategorií. V průběhu posledního nákupního festivalu 6/18 se zakázky ve všech kanálech společnosti Suning.com meziročně zvýšily o 133 % a objem rychloobrátkového spotřebního zboží ve srovnání s loňským rokem vzrostl o 245 %. Ke konci června vlastní Suning.com téměř 15 000 samoobslužných a franšízovaných obchodů, včetně téměř 6 000 prodejen Suning Xiaodian (prodejen v sousedství).

Společnost Suning v roce 2017 představila svou strategii inteligentního maloobchodního prodeje, který je založen na technologiích inteligentních zdrojů, inteligentního prodeje, inteligentních služeb, inteligentní logistiky a inteligentních typů podniků. V uplynulých třech letech došlo ke dvojnásobnému růstu výkonnosti maloobchodu a vytvářených hodnot očekávaných společností Suning, což potvrzuje výhledovou povahu její strategie online a offline inteligentního maloobchodního prodeje. Rok 2019 bude etapou, ve které bude nastíněna a urychlena mapa inteligentního obchodu. S přístupem k obchodním domům a rychle se rozvíjejícím dodavatelským řetězcem se bude dále zvyšovat maloobchodní kapacita společnosti Suning.

Zhang Jindong, předseda představenstva společnosti Suning Holdings Group, uvedl: „Budoucnost maloobchodu musí být dokonalá integrace online a offline prodeje. Společnost Suning bude i nadále rozšiřovat strategii inteligentního maloobchodu a usilovat o pokrok v tomto předním průmyslu, aby lépe sloužila čínským a globálním zákazníkům."

O společnosti Suning Holdings Group

Společnost Suning Holdings Group, která byla založena v roce 1990, je jedním z předních komerčních podniků v Číně se dvěma veřejnými společnostmi v Číně a Japonsku. V roce 2017 se společnost Suning Holdings umístila na druhém místě mezi 500 nejvýznamnějšími nestátními podniky v Číně s ročními příjmy ve výši 65,7 miliardy USD (412,95 miliardy RMB). Společnost Suning s posláním „Vedení ekosystému celého průmyslu pomocí vytváření vysoké kvality života pro všechny" posílila a rozšířila své podnikání prostřednictvím osmi vertikálních odvětví: platformy Suning.com, logistiky, finančních služeb, technologie, nemovitostí, sportu, médií a zábavy a investic. Společnost Suning.com byla zařazena do seznamu Fortune Global 500 v roce 2017 a 2018.

Více informací naleznete na webových stránkách www.suningholdings.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/950115/Suning.jpg

KONTAKT: Edd Ross, edd.ross@hkstrategies.com, +44 207 973 4470

PROTEXT


Zařazenoút 23.07.2019 08:07:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31730

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.