Vyhlášení II. Výzvy ITI Olomouc programu podpory Služby infrastruktury

Publikováno:
19.7.2019
Autor:
Odbor komunikace 01400

Ministerstvo průmyslu a obchodu dne 18. července 2019 vyhlásilo Výzvu II programu podpory Služby infrastruktury pro integrované územní investice (ITI) Olomoucké metropolitní oblasti v rámci implementace Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014-2020 (OP PIK).


Alokace pro Výzvu II programu podpory Služby infrastruktury ITI Olomouc je stanovena ve výši 270 milionů korun. Výzva je určena převážně malým a středním podnikům a dále pak na projekty velkých podniků se zaměřením na rozšíření prostor inovační infrastruktury a pořízení nového vybavení a zlepšení kapacit pro společné využívání technologií (aktivita C) a výstavbu nové sdílené inovační infrastruktury (aktivita D).

Příjem žádostí o podporu bude probíhat od 30. října 2019 do 30. října 2020.

Cílem výzvy je podpora zkvalitňování služeb podpůrné výzkumné a inovační infrastruktury v rámci soukromého sektoru i veřejného sektoru vč. vědeckých parků (viz Prováděcí nařízení komise (EU) č. 215/2014 kódy intervence 058 a 059) a je zaměřena na zvýšení intenzity společných výzkumných, vývojových a inovačních aktivit mezi podnikatelskými subjekty a mezi veřejným a podnikovým sektorem orientovaným především na realizaci nových technologií a konkurenceschopných výrobků a služeb. Podporované aktivity povedou ke zlepšení mezisektorové spolupráce a podmínek pro rozvoj inovačních firem a konkurenční výhody jako zásadního prvku ovlivňujícího efektivitu celého inovačního systému v ČR.

Výzva je zaměřena na podporu integrovaných projektů naplňujících integrované územní investice (dále také „ITI“). Na tuto výzvu Řídicího orgánu OP PIK navazuje výzva nositele ITI k předkládání projektových záměrů.

V rámci Výzvy mohou zainteresované subjekty získat podporu na rozšíření prostor inovační infrastruktury, pořízení nového vybavení, zlepšení kapacit pro společné využívání technologií či výstavbu nové sdílené inovační infrastruktury.

Zájemci o dotaci z této Výzvy se mohou obracet na Zprostředkující subjekt, a sice ITI Olomoucké metropolitní oblasti, který pomáhá žadatelům s přípravou žádostí o dotaci a s administrací vlastního projektu, který spolu s Ministerstvem průmyslu a obchodu provádí hodnocení a výběr projektů.

Výzva je uveřejněna na odkaze: https://www.mpo.cz/cz/podnikani/dotace-a-podpora-podnikani/oppik-2014-2020/vyzvy-op-pik-2019/sluzby-infrastruktury-ii--vyzva-iti-olomouc--247756/



Zařazenopá 19.07.2019 02:07:00
ZdrojMPO.cz - Tiskové
Originálmpo.cz/cz/rozcestnik/pro-media/tiskove-zpravy/vyhlaseni-ii--vyzvy-iti-olomouc-programu-podpory-sluzb...

Související témata

Služba | Podpora v nezaměstnanosti | Podpora
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.