Studenti Nord Anglia Education dosáhli při zkouškách programu IBDP o 10 procent lepší výsledky ve srovnání s celosvětovým průměrem

Studenti z celé skupiny škol Nord Anglia Education (NAE) opět překročili globální výsledky úspěšnosti při zkouškách programu International Baccalaureate Diploma (IBDP), s letošním průměrným skóre o 10% vyšším než globální průměr. Čtyři studenti dosáhli maximálního možného skóre.

Studenti ze 34 škol NAE, které nabízejí tento diplom, dosáhli v akademickém roce 2018/2019 při zkouškách průměrného skóre 33 bodů ze 45, což překračuje celosvětový průměr v roce 2018 ve výši 30 bodů.

Více než 130 studentů z celé skupiny škol NAE dosáhlo při zkouškách IBDP více než 40 bodů, což je úroveň vyžadovaná pro přijetí na světové elitní univerzity, jako jsou Cambridge, Oxford, Harvard a Stanford.

Andrew Fitzmaurice, výkonný ředitel organizace Nord Anglia Education, uvedl, že vynikající výsledky jsou důkazem závazku organizace NAE poskytovat příležitosti transformačního vzdělávání pro každé dítě.

„Naši studenti dosahují více než si mysleli, že je možné, a nadále překračují globální průměry," řekl pan Fitzmaurice.

„Naším cílem v organizaci NAE je pomáhat studentům dosáhnout jejich plného potenciálu a vybavit je dovednostmi a schopnostmi, které jim umožní rozvíjet se v měnícím se světě. Blahopřejeme nejen našim studentům, ale také našim odhodlaným předním světovým pedagogickým pracovníkům, kteří přispěli k těmto úžasným výsledkům."

V tomto roce absolvovalo zkoušku IB Diploma celkem 1269 studentů, což je o 10 % více než v loňském roce. Tento nárůst odráží rychlý světový růst organizace Nord Anglia Education a zvýšený zájem rodičů o tento program.

Nejúspěšnější školou v rámci sítě Nord Anglia Education byla British International School Shanghai, Puxi, která dosáhla průměrného skóre 36,5 bodu. Těsně následovala Nord Anglia International School Dubai s průměrným skóre 36,4 bodu a British International School z Ho Či Minova města s průměrným skóre 35,5 bodů.

„Jsem velmi potěšen, že Nord Anglia International School Dubai dosáhla při zkouškách tak vysokého průměrného skóre 36,4 ve svém prvním roce nabídky absolventského studia," řekl pan Fitzmaurice.

Na důkaz rozdílu ve vzdělávání organizace Nord Anglia dosáhli v tomto roce celkem čtyři studenti dokonalého skóre 45 bodů.

Plného možného počtu bodů dosáhli Michael Tang z Village School, Oliver Cohen z British International School of Chicago, South Loop, Christian Contreras z British School Warsaw a Lorcan Moore z British International School of Houston.

„Pro tyto čtyři studenty je to neuvěřitelný úspěch, protože pouze 0,4 % studentů na celém světě získalo v letošním roce při zkouškách programu IBDP plný počet bodů," dodal pan Fitzmaurice.

Andy Puttock, ředitel vzdělávání organizace Nord Anglia Education, řekl, že je hrdý na studenty NAE, kteří díky svému úsilí dosáhli výsledků, které přesahují globální průměry při zkouškách programu IB Diploma.

„Naše školy, které nabízejí program IB, dosáhly v tomto akademickém roce velkého úspěchu a přejeme našim absolventům fantastické léto, kdy se začnou připravovat na život po opuštění školy Nord Anglia," řekl pan Puttock.

Celková míra úspěšnosti studentů Nord Anglia Education v tomto akademickém roce dosáhla 93,2 procenta. Pro srovnání, celosvětová míra úspěšnosti činila v roce 2018 78 procent.

Mezinárodní program bakalářského diplomu označovaný jako IBDP je dvouletý vzdělávací program pro studenty ve věku 16-19 let. Program je široce realizován na mezinárodních školách a je uznávanou kvalifikací pro vstup do vysokoškolského vzdělávání a univerzit na celém světě.

O organizaci Nord Anglia Education

Nord Anglia Education je přední světová organizace prvotřídních škol se školními zařízeními, která se nacházejí ve 28 zemích v Severní a Jižní Americe, Evropě, Číně, jihovýchodní Asii a na Středním východě. Našich 61 škol vzdělává celkem více než 61 000 studentů, od mateřských škol až po ukončení středního vzdělávání. Vede nás jedna sjednocující filozofie - máme ambice pro naše školy, studenty, učitele a zaměstnance a inspirujeme každé dítě, které navštěvuje školu Nord Anglia Education, aby dosáhlo více, než si kdy představovalo, že je možné.

Kontakt:

David Bates

Manažer pro komunikaci

Nord Anglia Education

pevná linka: +44 20 7131 0133

mobil: +44 7787 135223

e-mail: David.Bates@nordanglia.com

www.nordangliaeducation.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/945930/BISH.jpg


Zařazenopá 12.07.2019 13:07:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31686

Související témata


Výsledky firem - tržby, zisk

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V