Společnost Fraport bude na letišti ve Frankfurtu využívat prediktivní technologii FlightAware

Společnost Fraport AG začne používat předvídání času příletu v reálném čase, tzv. „ELDT" (Estimated Landing Times, Odhadované časy přistání) dodávané prostřednictvím zdroje společnosti FlightAware jako doplňkového zdroje dat pro další optimalizaci letištních operací na jejich domovské letištní základně ve Frankfurtu. Fraport je jednou z vedoucích společností v oblasti řízení letištního provozu na globálním trhu s aktivitami na 30 letištích po celém světě. Společnost FlightAware, která nabízí největší světovou platformu pro sledování letů, je lídrem v oblasti digitálních řešení pro letectví. Toto partnerství poskytuje společnosti Fraport díky zdrojům společnosti FlightAware přístup k přesným předvídaným časům příletů na přistávací dráhu, pozicím letadel a stavům letů.

Údaje ELDT společnosti FlightAware jsou optimalizovány pomocí modelů strojového učení, které jsou předním produktem nejmodernějšího prediktivního technologického programu společnosti oznámeného počátkem tohoto roku. Modely jsou založeny na statistické analýze letových tras a časových údajů ze stovek tisíc letů a jsou schopny identifikovat klíčové faktory ovlivňující předpověď letových událostí v reálném čase. Společnost Fraport bude integrovat tato data do svých operačních nástrojů a analytických platforem, aby optimalizovala efektivitu letiště ve Frankfurtu a rozmístění pozemního personálu.

„Inovativní prediktivní technologie společnosti FlightAware přenese dokonalost provozu společnosti Fraport na další úroveň," řekl Dr. Pierre Dominique Prümm, člen představenstva společnosti Fraport AG pro oblast letectví a infrastruktury. „Získáváme výkonný nástroj sledování v reálném čase, který nám umožní pokročit v našich operacích ve Frankfurtu nad Mohanem, což bude přínosem jak pro naše letecké společnosti, tak pro cestující. A především posilujeme náš závazek zajistit všem cestujícím „dobrou cestu" přes frankfurtské letiště," zdůraznil Prümm.

Letiště Frankfurt nad Mohanem s největším počtem přímých letů na světě hraje rozhodující roli při přepojování pasažérů cestujících po Evropě. Pro aktuální letní letový řád letiště obsluhuje 94 leteckých společností, které létají do 306 destinací v 98 zemích světa. Prostřednictvím Frankfurtu je k dispozici celkem 137 mezikontinentálních destinací, což podtrhuje jeho úlohu vedoucího centra v celosvětovém systému letecké dopravy. Letiště Frankfurt navíc provozuje v průměru 1 500 letů denně - více než jakékoli jiné evropské letiště.

„Naše data jsou tradičně používána k pochopení minulých nebo současných událostí. Použití našich údajů ELDT společností Fraport je pro nás důležitým krokem a demonstruje naši schopnost předvídat budoucí události," řekl Daniel Baker, zakladatel a generální ředitel společnosti FlightAware. „To bude mít nepochybně pozitivní dopad na více než 70 milionů cestujících, kteří každoročně cestují přes frankfurtské letiště."

O společnosti Fraport

O společnosti FlightAware

FlightAware and Fraport Logos

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/943865/Operations_at_Frankfurt_airport.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/943866/FlightAware_Fraport_Logo.jpg

KONTAKT: Yi-Chun Sandy Chen, Fraport AG, +49 69 690-28779, y.chen@fraport.de; Sara Orsi, FlightAware, +1 713-622-9958, sara.orsi@flightaware.com


Zařazenost 10.07.2019 08:07:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31661

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V