Mary Kay sponzoruje lékařskou společnost univerzity

Společnost Mary Kay Inc. sponzoruje 34. výroční shromáždění lékařské společnosti Filipínské univerzity

Sponzoring je další z řady partnerství mezi světovou kosmetickou značkou a vědeckou a akademickou komunitou

Společnost Mary Kay Inc., přední průkopník v oblasti péče o pokožku, pokračuje ve svém více než desetiletém úsilí o vědecký výzkum a sponzoruje 34. Výroční shromáždění lékařské společnosti Filipínské univerzity (University of the Philippines Medical Alumni Society of America) (dále jen UPMASA) v Dallasu. Konference pořádaná v hotelu Fairmont od 2. do 6. července uvítala více než 500 lékařů ze Spojených států amerických a Filipín, kteří diskutovali o různých tématech, od dermatologie po ortopedii a neurologii.

Společnost UPMASA je nezisková organizace, která poskytuje zdravotnickou pomoc a podporuje vzdělávání v oblasti péče o zdraví na Filipínách. Má dvacet poboček a členskou základnu více než 2 000 lékařů, převážně ze Spojených států amerických a Filipín, kteří pracují v klinické praxi, ve výzkumu a akademické a komunitní sféře.

„Je pro nás ctí, že se můžeme účastnit a sponzorovat takové akce, jako je výroční shromáždění společnosti UPMASA. Chceme pomáhat pokroku v oblasti technologií a vzdělávání v péči o zdraví a o pokožku,“ řekla Dr, Lucy Gildeaová, hlavní ředitelka pro vědu ve společnosti Mary Kay. „Jsme velmi rádi, že naším sponzoringem podporujeme rovněž humanitární úsilí pobočky společnosti UPMASA v Texasu, jmenovitě dětská centra Johnson County Children's Advocacy Center a Boys and Girls Club of Dallas."

Společnost UPMASA podporuje dobročinné aktivity lékařské fakulty Filipínské univerzity (University of the Philippines College of Medicine) (UPCM) a všeobecné nemocnice Philippine General Hospital (PGH). Organizace pomáhá projektu Cesium ústavu pro výzkum rakoviny PGH Cancer Institute tím, že poskytuje léčiva pro léčení nemajetných onkologických pacientů.

Společnost Mary Kay bude na konferenci rovněž vystavovat svůj produkt TimeWise® Miracle Set 3D® a poskytne informace o vědeckém základě svých kosmetických produktů.

Díky štědré podpoře společnosti Mary Kay bude mít společnost UPMASA možnost pokračovat v podpoře zdravotní péče a lékařského vzdělávání jak na Filipínách, tak v Severní Americe,“ řekl předseda společnosti UPMASA AGC Dr. Ponciano Cruz. „Díky ní rovněž můžeme zajišťovat realizaci dobročinných aktivit, jako je například dotování fakult, stipendia pro studenty medicíny a financování fyzické infrastruktury a zařízení v rámci Filipínské všeobecné nemocnice.“

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ashová založila svou kosmetickou firmu před více než 55 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, kosmetiku pro barvení vlasů a doplňky stravy. Prostřednictvím své nadace Mary Kay FoundationSM firma věnovala více než 78 miliónů dolarů do výzkumu rakoviny a přístřeší pro oběti domácího násilí. Původní vize paní Mary Kay Ashové - „postupně zlepšovat jednu rtěnku denně“ tak i nadále platí.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190707005049/en/

Kontakt:

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

Tel : 972.687.5332 nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

PROTEXT


Zařazenopo 08.07.2019 17:07:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31652

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.