Společnost CyrusOne položila základy třetího datového centra ve Frankfurtu

Společnost CyrusOne Inc. (burzovní index NASDAQ: CONE), přední světový realitní investiční fond (REIT), dnes oznámila, že zahájila první fázi výstavby nejnovějšího datového centra se sídlem v německém Frankfurtu.

Budova je třetím centrem společnosti CyrusOne ve čtvrti Sossenheim a nabídne poskytovatelům cloudových řešení, integrátorům systémů a nadnárodním korporacím na míru šitá, bezpečná a pružná řešení datového centra v rámci klíčového obchodního uzlu.

Po dokončení, které by mělo proběhnout ve druhém čtvrtletí příštího roku, bude mít centrum podobu dvou sousedních čtyřpodlažních budov s kapacitou dodávek 22 MW energie IT na ploše 11 500 čtverečních metrů prvotřídního technického prostoru. Nepřímé adiabatické chlazení vzduchu v každé hale zajistí extrémně nízký indikátor energetické efektivity (PUE).

„Frankfurt je pro společnost CyrusOne jednou z nejrychleji se rozvíjejících a strategicky nejvýznamnějších lokalit vzhledem k ekonomické síle a blízkosti k jednomu z nejdůležitějších finančních center v Evropě,“ řekl Tesh Durvasula, prezident evropské divize společnosti CyrusOne. „Jde o třetí centrum ve Frankfurtu a očekáváme, že si zájemci zajistí pronájem ještě předtím, než ho v příštím roce dokončíme.“

„Požadavky, které sledujeme u amerických firem zaměřených na velkokapacitní úložiště dat v Evropě, jsou velké a můžeme vidět, že stále rostou. Tento rozvoj spolu s našimi snahami o expanzi v Dublinu, Amsterodamu a Londýně podtrhuje naši snahu stát se jediným poskytovatelem velkokapacitních datových center v Evropě. Očekává se, že se naše aktivity v Evropě rozšíří a v následujících dvou letech stoupnou tržby společnosti CyrusOne o 20 procent.“

Plán rychlé výstavby třetího datového centra ve Franfurtu je společnost CyrusOne schopna zvládnout díky rozsáhlým zkušenostem s výstavbou více než 45 datových center na celém světě. Společnost CyrusOne využívá modulární metodu výstavby a bude úzce spolupracovat s významnými partnery, jako jsou například firmy Mercury a Klein Architekten.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení, která se týkají předpokládaných výsledků a budoucích událostí ve smyslu kapitoly o výhledových prohlášeních novely Zákona o vedení sporů při obchodování s cennými papíry z roku 1995. Všechna prohlášení obsažená v této tiskové zprávě, kromě historických faktů, musí být považována za výhledová prohlášení, včetně, bez omezení, prohlášení o plánech společnosti CyrusOne, cílech, očekáváních a záměrech a jakýchkoli zmínek o budoucích událostech. Tato prohlášení jsou založena na aktuálních očekáváních, odhadech, předpovědích a předpokladech o průmyslu a trzích na kterých my a naši zákazníci působíme a současném přesvědčení, názorech a odhadech našeho vedení. Výrazy jako „očekává“, „čeká“, „předpokládá“, „hodlá“, „plánuje“, „věří“, „hledá“, „odhaduje“, „pokračuje“, „usiluje“, „snaží se“, „možná“, „bude“, „měl by“, „mohl by“ a záporné nebo jiné tvary těchto výrazů a podobných slov uvádějí tato výhledová prohlášení. Kromě toho jakákoli prohlášení, která se týkají odhadů našich budoucích finančních nebo provozních výsledků, předpokladů našeho rozvoje a trendů v průmyslových odvětvích týkající se nás a našich zákazníků, obchodů a trzích nebo další informace o budoucích událostech nebo okolnostech jsou výhledová prohlášení. Upozorňujeme, že tato výhledová prohlášení jsou založena na aktuálních očekáváních a odhadech a podléhají mnoha faktorům, rizikům a nejasnostem, které mohou způsobit, že se skutečné výsledky budou zcela lišit od údajů uváděných v těchto výhledových prohlášeních. Mezi faktory, které mohou způsobit nebo přispět k takovým rozdílům patří, mimo jiné, schopnost společnosti úspěšně vybudovat centrum Frankfurt III a realizovat a integrovat jeho rozšíření a vývoj v Evropě v širším měřítku. Další informace o těchto faktorech, rizicích a nejasnostech, které mohou způsobit nebo přispět k těmto rozdílům naleznete v našich hlášeních, které předkládáme Komisi pro cenné papíry (SEC), jako například v kapitole Rizikové faktory a diskuse a analýza vedení ve výroční zprávě na formuláři 10-K a v našich následných zprávách na formuláři 10-Q a dalších hlášeních pro komisi. Všechna výhledová prohlášení v této zprávě se vztahují pouze k datu jejího vydání. Nemáme žádnou povinnost aktualizovat ani jinak revidovat žádné z výhledových prohlášení, ať už v důsledku nových informací, změně okolností, budoucích událostí, ani jinak, pokud to nevyžaduje zákon.

O společnosti CyrusOne

Společnost CyrusOne (burzovní index NASDAQ: CONE) je vysoce rozvojový realitní investiční fond (REIT), který se specializuje na spolehlivé budovy datových center pro podniky, nezávislé na poskytovateli. Společnost buduje klíčové budovy datových center, které chrání a zajišťují kontinuální provoz IT infrastruktury pro zhruba 1 000 zákazníků, mezi kterými je i 210 firem z žebříčku Fortune 1000.

Společnost CyrusOne má za sebou rekordní úspěchy, pokud jde o plnění a překonávání agresivních a náročných požadavků poskytovatelů velkokapacitních cloudových řešení, stejně jako rostoucích požadavků od firem na rozšiřování IT infrastruktury. Společnost CyrusOne nabízí flexibilitu, spolehlivost, bezpečnost a konektivitu, která posiluje rozvoj firem. CyrusOne nabízí na míru uzpůsobenou platformu zaměřenou na služby zákazníkům a usiluje o plnou transparentnost v komunikaci, vedení a dodávkách služeb prostřednictvím svých více než 45 datových center na celém světě. Další informace o společnosti CyrusOne naleznete na adrese www.CyrusOne.com.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190702005470/en/

Kontakty

Allison+Partners

Martina Muller / Sophie Koenigsberger

Email : CyrusOneGermany@allisonpr.com

Tel : + 49 (0)89 388 892 014

Zdroj : CyrusOne Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenost 03.07.2019 15:07:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31640

Související témata

Burza
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.