Token OKB společnosti OKEx a stablecoin USDK společnosti OKLink byly zalistovány na kryptoburze Bitfinex

Přední světová kryptoburza OKEx dnes oznámila, že zalistovala svůj token OKB na další přední kryptoburze Bitfinex. Burza Bitfinex zalistuje rovněž stable coin USDK, na jehož vývoji se podílela firma OKLink, zaměřená na technologii blockchainu společnost Prime Trust, registrovaná Trust Company se sídlem v americkém státě Nevada (čtěte více). Od 10 hodin koordinovaného světového času (UTC) 13. června 2019 bude na burze Bitfinex oficiálně spuštěno 9 nových měnových párů, jako například USDK/USD, BTC/USDK, ETH/USDK, USDT/USDK, EOS/USDK, OKB/USD, OKB/BTC, OKB/ETH a OKB/USDT.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Díky ekosystému burzy OKEx, budou moci uživatelé provádět s OKB různé úkony, jako například nastavení partnera, zúčtování poplatků a předplatné nových tokenů na prodejní platformě OK Jumpstart. Díky početným případům použití získala kryptoměna OKB, podle údajů zveřejněných na CoinMarketCap, během několika měsíců větší podíl na trhu.

Kryptoměna OKB, vlastní token OKEx,je v současné době provozována na platformě Ethereum Network (ERC20). Ještě letos se přesune na blockchain OKChain, který společnost OKEx vyvíjí a který je momentálně v závěrečné fázi testování.

„Chceme posílit novou ekonomiku o technologii blockchainu. Abychom dosáhli našich cílů a finanční inkluze, nepracujeme izolovaně. Věříme, že k rychlému rozvoji trhu je nutná týmová práce a proto jsme spojili síly s dalšími předními hráči v tomto odvětví, abychom zažehli novou jiskru,“ řekl Andy Cheung, provozní ředitel společnosti OKEx. „Zalistování kryptoměny OKB je jen začátek, je uznáním našeho vlastního tokenu a platformy našimi kolegy a budeme pokračovat v objevování dalších příležitostí všech typů spolupráce s dalšími partnery. Nikdy nepřestaneme budovat spravedlivý a transparentní trh a přivítáme spolupráci s partnery, kteří mají podobný cíl.“

Nejnovější informace o kryptoburze OKEx naleznete na síti Twitter.

O kryptoburze OKEx

OKEx je přední světová burza digitálních aktiv se sídlem na Maltě, která nabízí služby obchodování s digitálními aktivy, jako je obchodování s tokeny, termínované obchody a obchody s deriváty obchodníkům s blockchainovou technologií na celém světě. V současné době nabízí burza více než 400 párů tokenů a termínovaných obchodů, které uživatelům umožňují optimalizovat své strategie.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Kontakty

Jennifer Chow

Email : Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi

Email : Vivien.choi@okex.com

Zdroj : OKEx

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenopo 17.06.2019 10:06:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31501

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V