Festival humoru KOMEDY FEST Plzeň ocení Kolářovou, Svěráka, Kolečka i Spejbla a Hurvínka

Ceny vytvořila designérka, jejíž díla mají světové osobnosti!

Letošní, již 6. ročník festivalu humoru KOMEDY FEST 2019 v Plzni opět přinese celou řadu skvělých představení. Chybět nebude ani ocenění za "přínos českému humoru". Stejně jako v minulých ročnících půjde o velká jména! Unikátní cenu přímo pro ně vytváří přední designérka a sklářka Gordana, která tvoří pod značkou Gordana Glass, s níž festival spolupracoval již v loňském roce.

KOMEDY FEST 2019 bude v mnoha ohledech výjimečný. Od zahajovacího večera 26. 5. v Měšťanské Besedě přes náplň programu festivalu až po Open Air (zakončení festivalu) 1. 6. v amfiteátru OC Plaza, který vyvrcholí show Leoše Mareše.

Diváci se mohou v rámci festivalu těšit na jména, jako jsou: Jana Paulová, Pavel Zedníček, Simona Babčáková, Pavel Liška, Táňa Vilhelmová, David Prachař, Linda Rybová, Lenka Vlasáková, Jan Dolanský, Martin Zounar, Martina Randová, Martin Kraus, Daniela Šinkorová, Simona Stašová, ale i Zdeněk Izer, The Tap Tap, Kateřina Kaira Hrachovcová, Vanda Hybnerová, Jitka Sedláčková a Dáša Zázvůrková a řadu dalších. V rámci Open Air je připraven i bohatý doprovodný program pro dospělé, ale i pro děti.

Jak zahajovacím večerem, tak i finále Komedy festu bude provázet herec a komik Lukáš Pavlásek. "Opět jsme se snažili vsadit na jména známá, oblíbená, zvučná, která mají do Plzně co přivést a co předvést. Mnozí už u nás vystupovali, pro některé je to naopak premiéra. Myslíme si, že jsme letos zvolili opravdu atraktivní skladbu představení i osobností," říká producent z JT Promotion Jiří Turek.

Ani letos nebude chybět "ocenění za přínos českému humoru". Cenu si odvezou Spejbl a Hurvínek a Divadlo Spejbla a Hurvínka (pod vedením ředitelky Denisy Kirchnerové), které se také velmi aktivně zapojí do programu zahajovacího večera. Dále pak herečka Daniela Kolářová, herec, textař, scénárista a dramatik Zdeněk Svěrák a scénárista, dramatik a režisér Petr Kolečko.

"Nádherné a velmi hodnotné ceny, které jsou malované čistým zlatem, vytváří přímo pro ně designérka Gordana, tvořící pod značkou Gordana Glass, od níž pocházelo ocenění pro Komedy fest i v loňském roce. Tehdy jej získala jak Jiřina Bohdalová, tak i její herecký kolega Stanislav Zindulka. Jsme velice rádi, že se nám podařilo mu ji ještě předat. Byla to pro něj patrně poslední cena v jeho životě. Oba umělci z ní tehdy měli velikou radost a velmi si jí vážili," uvedl PR manažer festivalu René Kekely.

Designérka a sklářka Gordana vytváří přenádherná díla technikou taveného a lehaného skla. V minulosti už svými velkolepými díly potěšila například britskou královnu Alžbětu II., monackého knížete Alberta II., papeže Benedikta XVI, norského krále Haralda V. či amerického moderátora Larryho Kinga, ale i celou řadu dalších osobností.

Součástí zahájení letošního festivalu bude i prezentace předního českého light-art umělce - světlomalíře Alexe Dowise, který se jako historicky 1. Čech dostal do talentové soutěže America's Got Talent (Amerika má talent). Dowis se už před lety divákům představil v rámci soutěže Česko Slovensko má talent, po němž jej k několikaleté spolupráci přizvala zpěvačka Lucie Bílá. Alex Dowis a jeho tým jsou jediní svého druhu v Evropě a možná i na světě, kteří prezentují light-art a street-art show (malování světlem, do písku, sprejem). Co na zahajovacím večeru předvedou, zůstává zatím tajemstvím.

Kromě pětidenní nabídky představení v Měšťanské Besedě, kde se odprezentují ti nejlepší z nejlepších, za pozornost jistě stojí právě Open Air v amfiteátru OC Plaza. Program 1. června, tedy na Den dětí bude velmi bohatý. Na své si přijdou jak malí, tak i velcí a půjde o den plný skvělé zábavy.

V rodinné zóně nebudou chybět dětská představení, včetně úžasného loutkového divadla Evy Hruškové a Jana Přeučila, malování na obličej, jízda na velbloudovi (velbloud je mj. maskotem Komedy festu), dětské atrakce. Budoucnost pak zájemcům odhalí kartářka a součástí budou i další doprovodné aktivity.

Návštěvníci Open Air se mohou těšit na kapelu The Tap Tap, Zdeňka Izera, One man show Caveman, nevšední představení čtyř hereček Můžem i s mužem, Nekorektní skeče - Tros Boys, Stand up comedy Na Stojáka Live i závěrečnou DJ Live show Leoše Mareše.

Děti do 15 let a držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají vstup ZDARMA! Ostatní si mohou vstupenky pořídit on-line přes program GoOut nebo přímo na webu: www.komedyfest.cz či ještě na místě konání v amfiteátru OC Plaza.

Na webu www.komedyfest.cz i na facebookové stránce https://www.facebook.com/komedyfest najdou zájemci veškeré informace, včetně programu festivalu humoru KOMEDY FEST 2019.

Za JT Promotion

René Kekely

PR & mediální zastoupení

Tel.: 724 850 690

e-mail: rene.kekely@seznam.cz

www.komedyfest.cz


Zařazenopá 24.05.2019 09:05:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31327

Související témata

Město Plzeň | KOVOPETROL PLZEŇ | Plzeň | Škoda plzeň
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.