Společnost C.H. Robinson kupuje firmu Dema Service S.p.A. v rámci rozšiřování globálního pokrytí

Společnost touto akvizicí dále posílí svou divizi pozemní dopravy v Evropě

Společnost C.H. Robinson (burzovní index NASDAQ: CHRW) pokračuje v rozšiřování globálního pokrytí akvizicí společnosti Dema Service S.p.A. (dále jen Dema Service) 22. května 2019. Společnost Dema Service je předním poskytovatelem služeb v oblasti silniční dopravy v Evropě se sídlem v Itálii.

„Akvizice společnosti Dema Service představuje pro společnost C.H. Robinson významný mezník a posílí naše stávající zastoupení v Itálii, která je jedním z největších trhů v oblasti silniční přepravy v Evropě,“ řekl Jeroen Eijsink, prezident evropské divize společnosti C.H. Robinson. „Těšíme se na to, že budeme moci nabídnout zákazníkům společnosti Dema Service kompletní logistické služby, které pomohou jejich dodavatelským řetězcům.“

V roce 2019 jde o druhou akvizici společnosti C.H. Robinson v Evropě. Společnost nedávno koupila speditérskou skupinu Space Cargo, díky které rozšířila své pokrytí ve Španělsku a Kolumbii.

Dema Service je logistická firma v soukromém vlastnictví, která poskytuje služby v oblasti silniční dopravy po celé Evropě. Má sídlo v italském městě Pescara, zaměstnává kolem sta lidí a má tři pobočky v Itálii, Polsku a České republice.

„Jsme velmi rádi, že se připojíme ke společnosti C.H. Robinson, která je jedním z největších poskytovatelů logistických služeb pro třetí strany (3PL) a podpoříme silné zastoupení této firmy v Evropě,“ řekl Mauro de Lellis, spoluzakladatel společnosti Dema Service. „Naše rozsáhlé znalosti místního trhu ve spojení s globální sítí společnosti C.H. Robinson nám umožní, abychom našim zákazníkům poskytovali prvotřídní služby.“

Společnost C.H. Robinson začlení firmu Dema Service do své evropské divize pozemní přepravy a jednotné globální technologické platformy Navisphere.

O společnosti C.H. Robinson

Ve společnosti C.H. Robinson věříme, že zrychlením globálního trhu poháníme světovou ekonomiku. S využitím silných stránek našich lidí, procesů a technologií, pomáháme našim zákazníkům, aby pracovali inteligentněji, ale ne těžce. Jako jeden z největších poskytovatelů logistických služeb (3PL) na světě, nabízíme širokou škálu logistických služeb, zajištění zdrojů čerstvých produktů a řízených služeb pro více než 124 000 zákazníků a 76 aktivních smluvních dopravců prostřednictvím naší globální sítě poboček a více než 15 000 zaměstnanců. Společnost, naše nadace a zaměstnanci každoročně přispívají celé řadě organizací na celém světě.

Společnost C.H. Robinson (CHRW) má centrálu v Eden Prairie v americkém státě Minnesota, a její akcie jsou veřejně obchodovány na elektronické burze cenných papírů NASDAQ od roku 1997. Další informace naleznete na stránkách http://www.chrobinson.com nebo si prohlédněte naše video o firmě.

O společnosti Dema Service

Dema Service je předním poskytovatelem zprostředkovatelských služeb v oblasti nákladní dopravy v Evropě. Poskytuje rovněž speditérské a další logistické služby. Společnost Dema Service byla založena v roce 2004 a má sídlo v italském městě Pescara.

Zdroj: C.H. Robinson

Kontakty:

KONTAKT PRO INVESTORY:

Robert Houghton, vice prezident oddělení vztahů s investory a finanční správy

Email: robert.houghton@chrobinson.com

KONTAKT PRO MÉDIA:

Kristin Marchiafava, ředitelka oddělení vztahů s veřejností

Email: kristin.marchiafava@chrobinson.com

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenočt 23.05.2019 13:05:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31315

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.