NASHNET expanduje do Evropské unie

Členové sítě NASHNET se na konferenci EASL 2019 setkávají se zahraničními odborníky na nealkoholickou tukovou jaterní chorobu a odborníky na nealkoholickou steatohepatitidu (NAFLD/NASH).

Síť NASHNET, podporovaná skupinou Kinetix Group, zaměřila své úsilí na rozšíření své působnosti do Evropské unie. Onemocnění NAFLD/NASH jsou mezinárodní záležitostí, která postihuje téměř 1 miliardu lidí po celém světě.1 Dr. Douglas Dieterich, lídr americké sítě nemocnic Mount Sinai Health Systém, uvedl, že onemocnění NAFLD/NASH mohou postupovat do cirhózy, rakoviny jater a selhání jater.2 Síť NASHNET se zúčastnila Mezinárodní jaterní konference ve Vídni v Rakousku organizované od 10. do 14. dubna Evropskou asociací pro studium jater (EASL). Mezinárodní jaterní konference přilákala přibližně 10 000 odborníků a dalších zájemců o poznatky špičkového výzkumu jater. Konference poskytla síti NASHNET příležitost shromáždit americké a zahraniční lídry v oboru hepatologie. Síť NASHNET uspořádal 3 kulaté stoly s tématy, která zahrnovala: osvědčené postupy v USA a ve světě a nedostatky v oblasti léčby onemocnění NAFLD/NASH, prostředí zahraničních plátců a péče o trombocytopenii. Zahraniční účastníci přicestovali z Německa, Izraele, Španělska a Švédska. Setkání navíc umožnilo všem poradcům sítě NASHNET, aby se sešli a diskutovali o dalších krocích při rozšiřování organizace o nové projekty a geografické oblasti.

Po konferenci EASL se členové sítě NASHNET setkali s Dr. Romero Gomezem, hepatologem v Seville ve Španělsku, a Dr. Juanem M. Mendivem, rodinným lékařem v Barceloně ve Španělsku. Diskuse se zaměřily na to, jaké je v současné době léčení onemocnění NAFLD/NASH z hlediska primární péče a hepatologie. Kristen Shea, MPH, spolumajitelka sítě NASHNET, uvedla: „Pochopení současných nedostatků v oblasti vzdělávání a současného způsobu léčení pacientů s NAFLD/NASH je klíčové pro vytváření osvědčených postupů na jiných trzích". Síť NASHNET zahájila počáteční diskuse o vývoji pilotního programu ve spolupráci se společností Echosens, výrobcem nástroje pro ultrazvukové vyšetření FibroScan pro španělský trh. Cílem je vytvořit v rámci současného zdravotnického prostředí ve Španělsku unikátní způsob poskytování nejlepší léčby a vytvořit povědomí o onemocněních NAFLD/NASH. NASHNET v současné době vede rozhovory s dalšími klíčovými lídry z různých evropských zemí.

Další informace o síti NASHNET a jejich aktuálních iniciativách, včetně informací o poradcích naleznete na webových stránkách nashnetwork.org. Kontaktujte NASHNET kliknutím zde.

Pro další informace kontaktujte paní Kristen Shea na e-mailové adrese kristenshea@thekinetixgroup.com

Reference:

1.Perumpail BJ, Khan MA, Yoo ER, et al. Clinical epidemiology and disease burden of nonalcoholic fatty liver disease. World J Gastroenterol. 2017;23(47):8263-8276.

2.NAFLD: vznikající epidemie bez schválené léčby. Webové stránky Healio Gastroenterology. https://www.healio.com/gastroenterology/liver-biliary-disorders/news/print/healio-gastroenterology/{0c32daff-f1b3-4b2c-9386-5baad00ac3fd}/nafld-an-emerging-epidemic-with-no-approved-treatment?page=4. 2015 . Ze dne 15. května 2019.


Zařazenoso 18.05.2019 11:05:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31288

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V