BEAUTY TECH: L’ORÉAL PREZENTUJE NA PAŘÍŽSKÉM VELETRHU VIVA TECHNOLOGY 2019 KRÁSU BUDOUCNOSTI

Společnost L’Oréal prezentuje na pařížském veletrhu Viva Technology svoji vizi "Limitless Beauty" prezentující budoucnost krásy a zákaznických zkušeností. Svět se nyní může seznámit s nejnovějšími technologickými inovacemi skupiny L’Oréal včetně hlasového ovládání, umělé inteligence či rozšířené reality.

Ředitelka pro digitální technologie společnosti L’Oréal Lubomira Rochet k tomu uvedla: "Jsme potěšeni, že se můžeme zúčastnit veletrhu Viva Technology, každoročního setkání zástupců ze světa technologií, probíhajícího ve Francii, naší domovské zemi. Máme díky tomu skvělou příležitost podělit se o naši vizi krásy, která je rozmanitá a přístupná všem, přizpůsobená potřebám a tužbám uživatelů po celém světě. Nové technologie včetně rozšířené reality, umělé inteligence či rozpoznávání hlasu nám umožňují nabízet všem našim zákazníkům stále personalizovanější a promyšlenější služby. Navíc si můžeme dovolit vyrábět agilnějším a udržitelnějším způsobem, dokážeme zapojit do tvůrčího procesu spotřebitele a nabídnout jim naše produkty a služby kdykoli a kdekoli."

Návštěvníci veletrhu mají možnost objevovat čtyři výstavní prostory, určené k prezentaci krásy budoucnosti:

Neomezené možnosti technologií

Jako jednu ze svých stěžejních novinek letošního roku představí L’Oréal virtuálního vlasového poradce Virtual Hair Advisor. Tuto službu vyvinula společnost ModiFace, která je součástí skupiny L’Oréal a zaměřuje se na rozšířenou realitu a umělou inteligenci. Virtual Hair Advisor umožní návštěvníkům vyzkoušet si prostřednictvím hlasových příkazů různé vlasové odstíny a získat také profesionální poradenství odborníků společnosti L’Oréal.

SkinConsultAI od Vichy je digitální konzultant pro diagnostiku pleti, vyvinutý na základě spolupráce s dermatology. Dokáže odhalit příznaky stárnutí a nabídnout na míru šitou péči o pleť. Tato technologie, vyvinutá ve spolupráci se společností ModiFace a s týmem pro výzkum a inovace L’Oréal, je založena na patnácti letech vědeckého výzkumu stárnutí pleti a využívá umělé inteligence.

Effaclar Spotscan od La Roche-Posay se jmenuje webová aplikace, vyvinutá ve spolupráci s dermatology a určená pro analýzu pokožky se sklony k akné. Tato služba využívá umělé inteligence a na základě vědeckých údajů poskytuje poradenství a osobní doporučení k nápravě lézí od akné, brání jejich dalšímu zhoršování a v případě potřeby zajistí konzultaci s dermatologem.

Neomezená personalizace

Shade Finder od Lancôme se nazývá moderní technologie, založená na umělé inteligenci. Dokáže přímo na prodejním místě doporučit odstín make-upu, jenž nejlépe splní potřeby zákaznice. Tato personalizovaná služba se v současnosti zavádí v celosvětovém měřítku na více než tisícovce prodejních míst.

L’Oréal poprvé přestaví My Little Factory, technologickou inovaci, která do budoucna umožní v masovém měřítku výrobu personalizovaných make-upů.

Neomezená kreativita: Imerzivní zóna s 360stupňovým obrazem umožní návštěvníkům objevovat kosmetické trendy z celého světa, na sociálních sítích vyhledávané umělou inteligencí.

Neomezená agilita: V zájmu objevování designu nových vůní značek Lancôme a Viktor&Rolf se návštěvníci více dozvědí o 3D tisku a možnostech personalizace, případně si mohou vyzkoušet nový prodejní automat na rtěnky od Giorgio Armani s integrovaným virtuálním testováním odstínu prostřednictvím ModiFace.

Další informace najdete na stránkách http://mediaroom.loreal.com/en/.


Zařazenopá 17.05.2019 10:05:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31282

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V