L. Williams je generálním ředitelem Henniges Automotive

Larry Williams byl jmenován generálním ředitelem společnosti Henniges Automotive

Společnost Henniges Automotive, přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, povýšila Larryho Williamse do funkce generálního ředitele s účinností od 9. dubna. Ve funkci generálního ředitele bude pan Williams také pokračovat ve své funkci člena představenstva a prezidenta společnosti, což je pozice, kterou převzal v březnu 2016.

„Larry odvedl ve vedení našeho týmu skvělou práci, která přinesla celosvětový růst našeho podnikání a strategicky připravila naši společnost pro budoucnost," řekl Zhao Guibin, předseda představenstva společnosti Henniges. „Děkujeme Larrymu za jeho neochvějné úsilí a jsme velmi rádi, že ho můžeme jmenovat do této nové funkce."

Pan Williams bude jako generální ředitel i nadále podporovat růst a klást velký důraz na inovace a rozvoj svého globálního týmu. V současné době se společnost Henniges skládá z 19 výrobních provozoven v osmi zemích s ročním obratem přesahujícím 1 miliardu USD. Stejně tak se pan Williams hodlá zaměřit na další rozšiřování působnosti společnosti v klíčových regionech, včetně Mexika, Jižní Ameriky, Evropy a Číny, a zároveň zajistit standardizaci napříč výrobními zařízeními.

„Když jsem v roce 2003 nastoupil do Henniges, rychle jsem pro tuto společnost našel vášeň. Jsem pyšný na úspěch, kterého jsme dosáhli v průběhu mého funkčního období, a jsem nadšen, že jsem mohl převzít tuto novou vedoucí úlohu," řekl Williams. „Jako generální ředitel se těším na další posílení pozice společnosti Henniges jakožto předního poskytovatele automobilových těsnění a antivibračních řešení."

Pan Williams nastoupil do společnosti Henniges nejdříve jako viceprezident pro finance, později převzal funkci finančního ředitele předtím, než byl povýšen do funkce prezidenta společnosti. Jeho osvědčené vůdčí schopnosti a rozsáhlé zkušenosti v automobilovém průmyslu celkově pokrývají tři desetiletí. Pan Williams získal titul Master of Business Administration na Butlerově univerzitě a bakalářský titul v oboru obchodní administrativy získal na Central Michigan University.

O společnosti Henniges Automotive

Henniges dodává výrobcům originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu těsnicí systémy do dveří, oken, zadního úložného prostoru, vedení skel, střešních oken a kapot. Tato společnost dodává pro automobilový průmysl také antivibrační řešení, enkapsulovaná skla a další pryžové komponenty. Henniges je dodavatelem všech hlavních výrobců originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu a své závody má rozmístěny v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě a Asii. Tato společnost celosvětově zaměstnává 8 700 pracovníků. Další informace naleznete na webových stránkách http://www.hennigesautomotive.com/ .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871193/Williams_Larry.jpg

PROTEXT


Zařazenoút 16.04.2019 14:04:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31080

Související témata

Ekonomický ředitel
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V