Globální soutěž návrhů v oblasti smartphonů s názvem DIGIX HUAWEI, která má vyjádřit trend budoucnosti, byla oficiálně zahájena

Globální soutěž návrhů v oblasti smartphonů s názvem DIGIX HUAWEI byla oficiálně zahájena 11. dubna. Zve výjimečné designéry a nadšence umění z celého světa, aby zasílali své tematické návrhy rozhraní, včetně ilustrací, animací a 3D grafiky. Cílem této soutěže je vytvořit spojení umění a technologie, sdílet špičkový design a estetické trendy s globálními uživateli s tématem „Vítej nové umění".

Odborná mezinárodní porota umožní podporu světové scény profesionálního designu

Do poroty byli jmenování uznávaní odborníci, mezi jinými Xiaokang Liu (zakladatel společnosti KL&K Creative Strategics), Jun Fei (profesor katedry designu, Central Academy of Fine Arts), Bai Cha (jeden z nejpopulárnějších čínských tvůrců komiksů), paní María José Pérez-Luque (vedoucí programu multimediálního a grafického designu, ESNE, Madrid), Alejandro Magallenes (člen sdružení Alliance Graphique Internationale), Jun Liang (ředitel pro uživatelské zkušenosti a design společnosti Huawei UCD), Alexandre Plicque Gurlitt (vizuální návrhář, Paris Aesthetic Research Center) a další prominentní designéři, aby vytvořili nejvlivnější scénu designu v oblasti mobilních telefonů.

Speciální hostující designéři vytvoří koncepční práce interpretující podstatu nového umění

Na začátek této soutěže byl pozván vlivný panel mistrů designu, aby vytvořil soubor stylových a nápaditých mistrovských děl, který divákům představí novou definici umění. Složení tohoto panelu je následující:

Ye Luying, ilustrátorka uvedená na asijském seznamu Forbes do 30 let

Wu Sijun, mladý umělec

LOST7, populární ilustrátor

Paulo Villagrán, jeden z nejprominentnějších mexických ilustrátorů

Wang Yunfei, populární ilustrátor

FIREYE, populární ilustrátor

Všichni mohou předvést své přednosti ve čtyřech hlavních kategoriích

Letošní soutěž Globálního tematického designu je rozdělena do čtyř samostatných kategorií, včetně ilustrací, animací, 2D grafiky a 3D grafiky. Designéři mohou v rámci soutěže o cenu a prokázání své jedinečnosti ve specifickém oboru umění předložit své práce do jakékoli kategorie.

V této návrhářské soutěži světové úrovně budou designéři z celého světa soutěžit na stejné scéně a interpretovat nové umění s mimořádnou kreativitou. Umělecký design bude v procesu zkoumání futuristické estetiky těmito talentovanými designéry oživen.

Štědré odměny za váš návrhářský talent

Pro 134 vítězů bylo vyčleněno osm hlavních cen v celkové hodnotě 330 000 USD. Patří k nim mezi jinými Hlavní celosvětová cena pro vítěze, cena Hvězdy zítřka a cena Nejoblíbenější. Kromě peněžních odměn byl v rámci programu na podporu návrhářů zřízen speciální Kreativní fond, který má motivovat tvorbu uměleckých děl a garantovat umělcům odpovídající příjmy. Tato soutěž bude zahájena současně ve více než 170 zemích a regionech. Všechny příspěvky mohou získat pozornost miliard osob prostřednictvím online a offline kanálů po celém světě, což přináší mimořádný zážitek stovkám milionů uživatelů smartphonů Huawei.

Jednoduchá tvorba témat pomocí nástroje Theme Development Tool 9.0 společnosti Huawei

Zároveň s touto soutěží společnost Huawei oficiálně představila nástroj pro rozvoj témat Theme Development Tool 9.0. Nově vylepšený nástroj pro vývoj motivů podporuje editaci vizualizací témat, online náhledy s různými efekty a balení materiálů na jedno kliknutí, což umožňuje návrhářům tvořit bez nutnosti složitého vývoje zámku obrazovky, pracovat v přátelském prostředí pro design a trávit více času samotnou tvorbou.

Informace o událostech, které si nesmíte nechat ujít: Vaše účast ovlivní budoucnost estetiky tematického designu smartphonů

Téma je jedním z klíčových uměleckých měřítek smartphonů a návrhář témat je mistrem umožňujícím spojení umění a technologie. A stovky milionů uživatelů budou ovlivňovány každým detailem designu tématu.

Věříme, že se této soutěže nadšeně zúčastní velké množství návrhářů z celého světa! Více informací naleznete na oficiálních stránkách: https://themes.cloud.huawei.com/contest/index.html nebo otevřete aplikaci Huawei Themes pro vstup na stránku registrace do soutěže a přihlaste se k účasti!

O společnosti Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používají je třetina světové populace. V Severní Americe, Evropě, Japonsku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct center pro výzkum a vývoj. Huawei Consumer BG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei na světě, která se zaměřuje na smartphony, PC a tablety, přenosná zařízení, mobilní širokopásmová zařízení, rodinná zařízení a cloudové služby pro zařízení a je třetím největším výrobcem smartphonů na světě. Výhody globální sítě společnosti Huawei, globální provozní kapacita a globální partnerství jsou postaveny na 20 letech zkušeností v telekomunikačním průmyslu. Společnost Huawei Consumer BG je zaměřena na poskytování nejnovějších technologií spotřebitelům a sdílení přínosu technologického pokroku s více lidmi po celém světě. Svá slova podporujeme činy a sny činíme realitou.

Více informací naleznete na webových stránkách: http://consumer.huawei.com/en

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871569/HUAWEI_THEME_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871567/HUAWEI_THEME_2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871568/HUAWEI_THEME_2.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871566/HUAWEI_THEME_3.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/871570/HUAWEI_THEME_4.jpg

KONTAKT: Shaun Li, +86-150-1131-6680, shaun.li@hkstrategies.com


Zařazenoút 16.04.2019 13:04:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31079

Související témata

Huawei | Insolvenční návrh
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V