Plume představuje bezpečnostní produkt na bázi AI

Společnost Plume® představila bezpečnostní produkt na bázi AI dostupný pro všechny spotřebitele ze Spojeného království a nový hardware PowerPod(TM)

- Rozšířená nabídka dokonale spojuje výkon a bezpečnost inteligentní domácnosti -

Platforma Plume® pro inteligentní domácnosti sloužící milionům členů po celém světě, pokračuje ve svém rychlém růstu oznámením zavedení přímého přístupu k Plume spotřebitelům ve Velké Británii. Jedná se o novou a pokročilou službu pro bezpečnost IoT a její nejnovější hardware PowerPod(TM).

Zavedení platformy Plume ve Velké Británii přichází méně než rok po představení členství v Plume ve Spojených státech, což je služba založená na předplatném, která obsahuje výjimečné funkce, jako je Adaptive WiFi(TM), HomePass® a pokročilá rodičovská kontrola s profily osob. Platforma Plume zaznamenala v průběhu roku 2018 prudký růst, který zahrnoval rozsáhlá nasazení prostřednictvím předních inovátorů, jako jsou společnosti Comcast, Bell Canada, Liberty Global a Samsung, zpřístupnění otevřeného softwaru střední úrovně pro zařízení Plume nazvaný OpenSync(TM) a jeho expanze na několik nových trhů prostřednictvím partnerství s poskytovateli internetových služeb (ISP) ve Švýcarsku, na Maltě, na Kajmanských ostrovech, v Nizozemsku a nyní přímo spotřebitelům ve Spojeném království.

Pokročilá ochrana IoT

Spotřebitelský debut ve Spojeném království přichází s dalším významným momentem pro společnost - uvedením jedinečné nabídky zabezpečení pro její členy z USA a Velké Británie nazvané Advanced IoT Protection(TM), bezpečnostní služby založené na technologii AI, která slouží k ochraně domácích zařízení IoT. Plume využívá umělou inteligenci k identifikaci všech zařízení připojených k domácí síti, detekci anomálií v chování zařízení a okamžitě izoluje zařízení, které bylo ohroženo, aby se zabránilo šíření narušení do jiných zařízení připojených k domácí síti. Vzhledem k tomu, že se cloud Plume neustále učí vzorce normálního chování zařízení v rámci velkého počtu podobných přístrojů, zjistí abnormality v reálném čase a okamžitě zareaguje tak, aby chránil uživatele. Funkce pokročilé ochrany Advanced IoT Protection společnosti Plume bude ve Velké Británii a USA přístupná prostřednictvím aplikací Plume iOS a Android dne 15. dubna 2019.

„Stále rostoucí poptávka po výkonnosti inteligentních domácností spolu s rozšiřováním nabídky zařízení internetu věcí znamená, že konektivita a bezpečnost se slučují a musí být řešeny společně a komplexně," řekl Fahri Diner, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Plume. „Využití našeho dosahu jako operátora snad největší softwarově definované sítě na světě a naše zkušenosti získané z obrovského množství připojených zařízení jednoznačně umožňuje společnosti Plume nabízet nejúčinnější ochranu zařízení IoT proti anomáliím."

PowerPod

Zavedení služeb ve Velké Británii zahrnuje ikonický trojpásmový SuperPod společnosti Plume a představení nových dvoupásmových PowerPodů. SuperPody a PowerPody, které jsou navrženy tak, aby dále zvyšovaly výkon, spolehlivost a konzistenci Wi-Fi, stejně jako celkové pokrytí ve větších domácnostech, jsou nabízeny členům ve dvou konfiguracích startovacích balíčků, aby vyhověly jakékoli velikosti domu, a zahrnují flexibilní možnosti dalšího rozšiřování.

Členství ve Spojeném království a dostupnost

Plume je kompatibilní se všemi poskytovateli internetových služeb ve Velké Británii a je k dispozici na webových stránkách Plume.com/UK. Za členství v Plume ve Velké Británii je účtováno 99 GBP za rok. Kromě výhod, jako je předplatné všech současných a připravovaných funkcí, automatické aktualizace, nepřetržitá podpora, bezplatné doručení, 60denní záruční lhůta a neomezená záruka, budou mít členové přístup ke startovacím balíčkům SuperPod a PowerPod za speciální ceny od 99 GBP. Startovací balíčky budou ve Velké Británii distribuovány od 15. dubna 2019.

O společnosti Plume®

Společnost Plume je průkopníkem připojení Adaptive WiFi(TM), prvního samooptimalizačního připojení Wi-Fi na světě, které poskytuje spolehlivý internetový zážitek v každé domácnosti. Společnost je také původním návrhářem a vynálezcem Wi-Fi Podů a SuperPodů. Společnost využívá cloud Plume, výkonný cloudový řídicí letoun, který umožňuje nejpokročilejší a nejodolnější řešení domácího Wi-Fi připojení díky své schopnosti dynamicky se přizpůsobovat a reagovat na měnící se síťové zatížení a rušení. Otevřený software OpenSyncTM může být pro připojení ke cloudu Plume integrován do hardwaru třetích stran. Platforma Plume pro kognitivní ochranu umožňuje širokou škálu moderních zákaznických služeb pro domácnosti, které mohou používat hardwarové platformy třetích stran a být využívány v obrovském rozsahu. Společnost Plume sídlí v Palo Alto v USA s pobočkami ve Švýcarsku, Slovinsku, Polsku a na Tchaj-wanu. Navštivte webové stránky www.plume.com a www.platform.plume.com.

Plume, SuperPod, PowerPod, Adaptive WiFi, a HomePass jsou obchodními značkami společnosti Plume Design, Inc.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/840976/Plume_Triple_Announcement_Logo.jpg

KONTAKT: Raluca Rascan, raluca.rascan@archetype.co, +44-7738-720-199

PROTEXT


Zařazenoút 26.03.2019 11:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30929

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.