Podnikatel David Snášel založil skupinu firem s obratem 100 milionů korun

Skupinu Group of Node založil v druhé polovině minulého roku David Snášel, dvaatřicetiletý podnikatel z Tábora, který začal svou podnikatelskou kariéru už v 18 letech. V holdingu spojil prosperující společnosti a organizace, které meziročně navýšily společný obrat o téměř 50 procent - na 100 milionů korun. V letošním roce plánuje skupina další růst.

David Snášel ve skupině Group of Node sdružuje celkem deset společností a organizací s různým podnikatelským zaměřením. V roce 2017 společnosti dosáhly celkového obratu 50 milionů korun a v minulém roce skupina obrat zdvojnásobila. Téměř třetinovým dílem se na loňském obratu podílela společnost LED Multimedia, která provozuje síť LED obrazovek po celé České republice.

"Společnost, jejíž majoritní podíl jsem na konci minulého roku znovu získal od holdingu Agrofert, nyní provozuje celkem 24 LED obrazovek, které jsou umístěny v téměř všech krajských městech. V budoucnu chceme přidat dalších šest ploch ve větších městech České republiky, které nám v portfoliu ještě scházejí," uvádí David Snášel, majitel holdingu Group of Node.

Vedle již zmíněné LED Multimedia sdružuje skupina Group of Node dalších devět firem: produkční společnost Mafia Records, realitní firmu Daily Reality, East Trade Company, která buduje obchodní spolupráci mezi Evropou a Blízkým a Středním východem, dále Swiss Energo působící v oblasti energetiky, poradenskou firmu Black Consulting, firmu HelliT zabývající se informačními technologiemi a společnost Agribiotech, která vyrábí organická hnojiva.

Jako partnerské projekty ke skupině Group of Node patří Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora, která podporuje vztahy a rozvíjí spolupráci mezi ázerbájdžánskými a českými institucemi a podnikateli, a nezisková organizace Eximie. Ta pomáhá mimořádně hudebně nadaným žákům a studentům se zaměřením na klasickou hudbu rozvíjet jejich talent.

David Snášel je podnikatel pocházející z jihočeského Tábora. S podnikáním začal již v 18 letech, kdy se při snaze vydělat na výrobě oblečení z konopí dostal do dluhů. Z těch mu pomohlo vlastní úsilí, založení společnosti Mafia Records a pořádání hiphopových koncertů včetně turné pro známého rapera Rytmuse. V následujících letech David Snášel založil další prosperující společnosti a v polovině roku 2018 je zaštítil skupinou Group of Node.

O skupině Group of Node

Group of Node je holding sdružující společnosti, kde je majitelem či většinovým investorem podnikatel David Snášel. Vznikl synergií činností ve významných oborech. Jeho portfolio zahrnuje mimo jiné provozování digitální reklamy, energetiku, reality, produkční a poradenské služby, informační technologie nebo výrobu organických hnojiv. Skupina Group of Node zaměstnává přibližně 70 lidí a v roce 2018 měla obrat 100 milionů korun.

Informace o společnostech skupiny Group of Node

LED Multimedia

Společnost LED Multimedia, která se prioritně zaměřuje na služby v oblasti digitální reklamy na velkoplošných LED obrazovkách, v minulém roce dosáhla obratu 31 milionů korun. LED technologie je ukázkou nového směru technologického pokroku a zároveň i možností v rámci reklamních velkoplošných obrazovek, jak prezentovat zákazníkům zajímavou, a hlavně moderní formu reklamy zaměřenou na image s daleko širším spektrem nastavení kampaně od samotného sdělení až po konečné nasazení.

Mafia Records

Mafia Records je produkční a promotérská společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi z globálních hudebních projektů. Mezi různorodou činnost Mafia Records, která v roce 2018 dosáhla obratu 7 milionů korun, patří pořádání kulturních akcí, zastupování interpretů a produkci hudebních nahrávek.

Swiss Energo

Energetiku ve skupině Group of Node zastupuje společnost Swiss Energo, která poskytuje komplexní řešení při výstavbě, rekonstrukcích a provozu energetických celků. Firma v minulém roce dosáhla obratu 18 milionů korun a v roce 2019 plánuje meziroční nárůst o přibližně 50 procent.

HelliT

Společnost HelliT, jejíž obrat byl v roce 2018 13 milionů korun, zastupuje holding Group of Node v oblasti informačních technologií. Tým složený ze zkušených profesionálů kromě jiného navrhuje, provozuje a dodává desktopové, mobilní a webové aplikace, cloudová řešení a poskytuje poradenské a servisní služby.

Black Consulting

Black Consulting je poradenská společnost, která v minulém roce dosáhla obratu 22 milionů korun. Firma se v rámci širokého portfolia služeb věnuje činnostem z oblasti pubblic affairs, monitoringu, networkingu, government relations a strategickému a odbornému poradenství.

Agribiotech VEL

Agribiotech VEL z Českých Budějovic je nová společnost působící v agrárních biotechnologiích. Firma začala v roce 2018 díky spolupráci s ázerbájdžánskou firmou Agribiotex vyrábět přípravek, který přeměňuje kaly z čističek odpadních vod na hnojiva.

Daily Reality

Na poli realit skupinu zastupuje společnost Daily Reality, která zajišťuje komplexní služby ve všech oblastech realitního obchodu včetně právního a finančního poradenství či výkupu nemovitostí.

East Trade Company

Společnost East Trade Company je obchodní společnost, která si klade za cíl propojovat nejen obchodní a sociální, ale také kulturní aspekty zdánlivě vzdálených zemí. Obchod mezi Evropou a Blízkým a Středním východem je klíčovou výzvou pro současný geopolitický a kulturní systém a společnost jako celek. Firma se specializuje na strategické komodity, technologické celky.

Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora

Evropsko-Ázerbájdžánská obchodní komora přispívá k rozvoji vzájemných hospodářských a obchodních styků mezi Českou republikou, Evropskou Unií a Ázerbájdžánskou republikou. Podstatou Evropsko-Ázerbájdžánské obchodní komory je podpora vztahů a rozvoj spolupráce mezi ázerbájdžánskými a českými institucemi a podnikateli.

Eximie

Organizace Eximie podporuje klasickou hudbu a pomáhá mimořádně hudebně nadaným žákům a studentům k rozvoji jejich talentu. Podpora organizace Eximie je určena talentovaným dětem nejen ze sociálně znevýhodněných podmínek, ale i z běžných českých rodin.

Pozn. Zbytek stomilionového obratu skupiny Group of Node je tvořen firmami jejichž obrat není prozatím uveden.

Tiskový servis Group of Node

Kontaktní osoba: Aneta Havlová, aneta.havlova@pppartners.cz, tel. +420 776 027 423


Zařazenoút 19.03.2019 10:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30865

Zprávy o koruně

St 08:25 Koruna ve velikonočním módu (ČSOB-Dealing) Měny-forex
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv


Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.