Aukční dům Concierge Auctions prodá v absolutní dražbě se společností Compass příbřežní komplex ve střední Kalifornii, který se rozprostírá se na ploše 80 akrů a je vyceněn na 60 milionů USD

Pobřežní komplex v centrální Kalifornii s plochou přes 3000 m2, který se rozprostírá na pozemku o rozloze 80 akrů, bude v dubnu prodán aukčním domem Concierge Auctions. Komplex Retreat at Cambria má vinici s révou odrůdy Rulandské modré (Pinot Noir), dva zábavní pavilony s hudebním jevištěm, přistávací plochu pro vrtulníky a hangár, přímý přístup na pláž a garáže pro 60 vozidel. Nemovitost, v současné době nabízená za 60 milionů USD, bude prodána v absolutní dražbě ve spolupráci s celebritou a realitním specialistou na luxusní nemovitosti Kofim Narteym z Nartey Group ze společnosti Compass. Nartey dříve prodal domy hráče NBA Nicka Younga a hráče NFL Marcelluse Wileyho. Nabídka bude otevřena ve dnech 22.- 25. dubna na webových stránkách conciergeauctions.com, což zájemcům umožňuje účast na digitální dražbě odkudkoli na světě.

„Nemovitost nabízí něco pro každého - turistické stezky, výhledy na oceán, přímý přístup na písečnou pláž, taneční sál, domácí kino, vnitřní parkoviště až pro 60 aut, vinný sklípek, přistávací plochu pro vrtulníky a další," řekl Nartey. „Kromě toho je rezidence vzdálena jen pár minut od nejlepších restaurací a vinařství na centrálním pobřeží Kalifornie a jen 30 minut jízdy z Los Angeles nebo San Franciska. Relaxujte, meditujte a čerpejte energii sami nebo jako hostitel akce pro 300 osob - tak či onak, tato nemovitost přináší maximálně luxusní životní styl."

Rezidence na adrese 7292 Exotic Garden Drive se může pochlubit 180 stupňů širokým panoramatickým výhledem na moře, nádvořím s fontánou, bronzovou a kamennou vstupní branou a vlastními měděnými a bronzovými vstupními dveřmi. Hlavní rezidence o rozloze 1300 metrů čtverečních nabízí pět pokojů; zábavní prostory včetně velkokapacitní rotundy, velkého sálu s onyxovým barem o délce 9 m, zábavní haly s lustry z Murana a celoplošnými nástěnnými malbami, formální rodinné místnosti s jídelním výklenkem. Zahrnuje také domácí kino; kuchyni šéfkuchaře s jídelnou; apartmá majitele se starožitným krbem, šatní prostory, dvoupodlažní šatní skříň typu walk-in, domácí bar, osvětlení vyrobené na zakázku, lázeň a saunu, 12hlavovou parní sprchu, venkovní sezónní skříň a terasu, profesionální kancelář a vinný sklípek s kapacitou 3 500 lahví a degustační místnost.

Další venkovní vybavení zahrnuje apartmány pro hosty, dům správce, pozorovací venkovní salonek s výhledem na oceán, plně vybavenou kuchyň s troubou na pizzu, výčepním zařízením na pivo a sochařskou zahradu. Samotně stojící nemovitost hraničí s národním mořským parkem National Marine Sanctuary, státním parkem San Simeon a dvakrát ročně nabízí pohled na migraci celé světové populace hřbetních velryb.

Více informací naleznete na webových stránkách ConciergeAuctions.com nebo na tel. č. +1.212.202.2940.

Kontakt:

Kari Neering kari@relevanceinternational.com

(212) 257-1500

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/833645/7292_exotic_garden_drive_cambria_california_3_11_19.jpg


Zařazenoút 12.03.2019 08:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30812

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.