Společnost Precision for Medicine získala přední technologii umělé inteligence, významně rozšiřuje cloudovou integraci multi-omických dat a informatickou platformu QuartzBio(TM)

MOŽNOSTI UMĚLÉ INTELIGENCE POSKYTUJÍ KLIENTŮM INTUITIVNÍ, INTERPRETABILNÍ A INTERAKTIVNÍ BIOMARKEROVÉ MODELY

Společnost Precision for Medicine, součást skupiny Precision Medicine Group, dnes oznámila akvizici společnosti SimplicityBio, čímž získala umělou inteligenci k platformě QuatzBio(TM) pro integraci multi-omických dat a informatické platformě. Přidání umělé inteligence k platformě QuartzBio poskytuje klientům společnosti Precision nejrobustnější a nejsofistikovanější komplexní řešení pro výzvu „velkých dat", jejichž využití je důležité při vývoji léků s biomarkery, a podporuje jejich poslání maximalizovat hodnotu a užitečnost biomarkerových dat získaných v průběhu klinických testů.

Biomarkery jsou stále častěji v popředí přesné medicíny a jsou zásadní pro předvídání a porozumění klinických výsledků v různých léčbách a u různých populací. Nicméně růst počtu biomarkerových dat představuje obrovskou výzvu pro týmy, které musí zpracovat a integrovat datové soubory složené z desítek miliónů údajů z mnoha laboratoří, které byly vygenerovány různými typy testů. Platforma QuartzBio dramaticky urychluje harmonizaci a organizaci těchto složitých datových toků do zpracovatelných integrovaných sad v rámci všech technologií „omics" a klinických informací.

Adaptace umělé inteligence společností SimplicityBio, původně vyvinutá na švýcarské univerzitě HEIG-VD s počátečním využitím v průmyslu, využívá jedinečný multiomický agnostický přístup k odhalení nových kombinací biomarkerů s využitím různých toků dat. Jako proprietární technologie společnosti SimplicityBio byly algoritmy založené na AI rozsáhle využívány při vývoji složitých multiomických postupů a byly předmětem zveřejněného vědeckého výzkumu na téma využití umělé inteligence pro hodnocení biomarkerů. Společnosti SimplicityBio zajistily přední pozici v rámci vznikající zdravotnické oblasti spojené s umělou inteligencí. SimplicityBio je také zakládajícím a současným členem představenstva Aliance pro umělou inteligenci ve zdravotnictví (AAIH), globální advokační organizace zaměřené na umožnění pokroku a využívání umělé inteligence ve zdravotnictví.

Kombinace systémů QuartzBio a SimplicityBio znamená, že organizace mají poprvé přístup ke svým úplným multiomickým datům (např. genomickým, transkriptomickým, proteomickým, průtokové cytometrii) v reálném čase a mohou činit informovaná rozhodnutí v průběhu testování. Rozšíření analytické platformy společnosti SimplicityBio o umělou inteligenci umožňuje klientům bezproblémově zkoumat vlastnosti odvozené umělou inteligencí v rámci těchto integrovaných omických a klinických dat a zkoumat výstupy pomocí intuitivního, interpretabilního, interaktivního a bezpečného způsobu. Tato zpracovatelná data povedou ke komplexnějšímu pochopení mechanismů onemocnění, k objevování léků, k pokročilé identifikaci biomarkerů, ke stratifikaci pacientů, alternativnímu využití léků - a nakonec k účinnější léčbě a k lepším výsledkům u pacientů.

V komentáři na téma důležitosti využití umělé inteligence v rámci pokročilé biomarkerové informatiky Chad Clark, prezident společnosti Precision for Medicine, uvedl: „Jsme nadšeni z rozšíření naší informační platformy QuartzBio o adaptaci AI společnosti SimplicityBio." Integrace našeho předního zpracování multiomických dat a schopnosti harmonizace dat s osvědčenými analytickými nástroji umělé inteligence je na trhu opravdu jedinečná a umožňuje nám nabízet bezkonkurenční řešení pro naše biofarmaceutické klienty."

Matthew Hall, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti SimplicityBio, dodává: „Adaptace umělé inteligence je dobrá jen natolik, nakolik dobré jsou údaje, na které ji můžeme aplikovat. Spojení se společností Precision for Medicine a integrace algoritmů AI s platformou QuartzBio je pro naše zákazníky a průmysl obrovským krokem vpřed, protože množství a složitost multiomických dat vzrůstá."

O společnosti Precision for Medicine

Společnost Precision for Medicine je první organizací zaměřenou na klinický vývoj biomarkerů, která podporuje vědecké společnosti ve využívání biomarkerů, které jsou nezbytné pro hledání přesnější a efektivnější léčby pacientů. Společnost Precision v klinickém výzkumu aplikuje nové biomarkerové postupy, které využívají nejnovější poznatky v oblasti vědy a technologie. Integrace multiomických dat QuartzBio společnosti Precision for Medicine a její informační platforma umožňují vědeckým společnostem objevovat skryté podskupiny pacientů, kteří budou z dané terapie těžit nejvíce a kteří přinášejí prostředky pro skutečně personalizovanou medicínu. Precision for Medicine je součástí skupiny Precision Medicine Group s více než 1 800 zaměstnanci ve 30 pobočkách v USA, Kanadě a Evropě. Pro více informací navštivte webové stránky quartz.bio.

O platformě společnosti SimplicityBio

Platforma společnosti SimplicityBio využívá vlastní technologii založenou na strojovém učení, která analyzuje toky biologických, klinických a digitálních dat pro získání znalostí a poznatků, jež mohou vést k porozumění mechanismu onemocnění, zjišťování cílů léčiv, identifikaci biomarkerů, stratifikaci pacientů a alternativnímu využití léků. Další informace naleznete na webových stránkách simplicitybio.com.

Kontakt pro média :

Louis Landon, Precision Medicine Group

310-984-7707

louis.landon@precisionformedicine.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/348789/precisioneffect_Logo.jpg


Zařazenost 06.03.2019 09:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30785

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V